Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kanye West bytter navn igjen til Ye

Rapperen Kanye West har arkivert papirer for å offisielt endre navnet hans for å bli kjent som Ye.

Han siterte “personlige årsaker” i rettsdokumentene som ble arkivert i Los Angeles.

Det kommer nesten tre år etter at musikkstjernen, motedesigneren og presidentens håpefulle twitret om å bytte navn, etter å ha gitt ut et album med tittelen Ye.

På den tiden refererte han til “vesenet” formelt og tidligere kjent som Kanye West før han kunngjorde: “I am YE.”

I tillegg til å være en forkortelse av hans nåværende navn, har 44-åringen tidligere sagt at den nye monikeren har religiøs betydning for ham.

“Jeg tror” dere “er det mest brukte ordet i Bibelen, og i Bibelen betyr det” dere “, sa West i 2018 og diskuterte albumtittelen sin med radioverten Big Boy.

“Så jeg er deg, jeg er oss, det er oss. Det gikk fra Kanye, som betyr den eneste, til bare Ye – bare en refleksjon av våre gode, våre dårlige, våre forvirrede, alt.”

Stjernen skal snart gi ut sitt neste album, oppkalt etter moren Donda, selv om det allerede har blitt forsinket flere ganger.

Han er også midt i en skilsmisse fra Kim Kardashian, og har uttrykt en intensjon om å stille til valg for USAs president i 2024 etter å ha tiltrukket 60 000 stemmer i 2020.

Vi ønsker Kanye West all godt, men av og til kan vi stille spørsmål og spørsmålene er mange nå. Jeg forblir stum og så får du tenke ditt!!

Kanskje du også liker

Barnsley FC har ansatt østerrikeren Markus Schopp som ny manager

Barnsley har utnevnt Markus Schopp til sin nye manager som har signert en treårig avtale. 47-åringen hadde en vellykket spillekarriere som inkluderte 56 landskamper for …

Les Mer

Vesten Svikter Afghanistan

Vesten styrte Afghanistan i 20 år med et håp om å gi det afghanske folket skulle få et snev av håp for fremtiden. Det vi …

Les Mer

Ukens leder – Usikker vei videre for FRP?

Siv Jensen ga seg som øverste politiske leder i Fremskrittspartiet 8 mai, og det snakkes allerede om hvem som skal ta opp arven etter Siv. …

Les Mer