Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Keith Curle ny manager for Oldham Athletic

Oldham Athletic er glade for å kunne kunngjøre Keith Curle som klubbens nye manager til slutten av sesongen.

57-åringen tok Northampton Town til opprykk fra Sky Bet League Two i den siste kampanje gjennom sluttspillet og har lang erfaring med ledelse på tvers av en nåværende 20-årig periode.

Etter en lang karriere på høyeste nivå som forsvarsspiller, særlig i Bristol City, Manchester City og Wolverhampton Wanderers, representerte han også England.

Keith er født i Bristol og hadde sine første jobber i Mansfield og Chester før han hjalp Neil Warnock i både Crystal Palace og Queens Park Rangers, og hjalp sistnevnte ved å lede dem til Premier League som førstelagstrener, før veien gikk videre til Notts County og deretter Carlisle United.

I oktober 2018 ble han manager for nevnte Northampton Town og vant sitt første opprykk i EFL med Nicky Adams som en del av hans suksessrike tropp. Han forlot klubben i februar, men går nå tilbake til manager-rollen for å prøve å hjelpe til med å fullføre resten av kampanjen sterkt.

Keith vil ha ansvaret for morgendagens seriekamp bortekamp mot Port Vale og klubben kan bekrefte at Paul Butler, som har hjulpet til nylig nå har kommet tilbake permanent og vil bli hans assistent. Spesielt de to siste rollene hans har gjort det mulig for ham å få utmerket kunnskap, og han ble assistent for Thomas Christiansen i Leeds United i 2017, og sist ble han med Alan Pardew og Chris Powell i ADO Den Haag.

Keith Curle er den 30 manageren som blir ansatt i 2020/21 sesongen etter at forrige manageren i Harry Kewell (Leeds United, Liverpool) fikk sparken sammen med assistenten Alex Maybury som forlot klubben på en 16.plass i League Two!

Kanskje du også liker

Malik B – Grunnlegger i The Roots er død

Malik Abdul Basit, rapper, sanger og grunnlegger av The Roots, er død, ifølge en uttalelse som er lagt ut på gruppens Twitter-konto. Han var 47 …

Les Mer

Lars Nicolai Skjølingstad mentale helse til pr dato – Det går fremover

I et langt liv så har vi alle noe å slite med, sånn er det bare og når min gode venn de siste 12 årene …

Les Mer

Joe Willock til Newcastle United på lån ut sesongen

Akkurat i det siste sekund ble Arsenal-profilen Joe Willock (21) klar for Newcastle United på lån ut sesongen. Den engelske U-21 landslagsspilleren med 4 kamper …

Les Mer