Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Keith Hill ny manager for Bolton Wanderers

Den tidligere Premier League-klubben Bolton Wanderers som nå spiller i League one (Nivå 3) har i kveld ansatt den tidligere Rochdale FC manageren, Keith Hill. Dagens ansettelse skjedde kun tre dager etter klubben ble reddet i tolvte time av Football Ventures (Whites).

League one-klubben fremtid har vært i tvil på om avtalen kom i boks tidligere denne uken med administratorer som varslet om at klubben var i ferd med å bli kastet ut av ligaen sammen med Bury FC.

Bolton Wanderers ligger på siste plass i League one med 11 poeng tapte 5 – 0 i ettermiddag til Gillingham. Keith Hill (50) erstatter Jimmy Phillips, som hadde vært midlertidig manager siden Phil Parkinson forlot The Trotters 22. august.

Det første jeg skal gjøre i jobben min er å rekruttere en rekke spillere i forkant av mandagens frist, sier Hill i en uttalelse på nettside. De unge gutta har gjort det veldig bra som har blødd for drakta, og vi er ikke ute etter å erstatte dem, men de trenger hjelp, og vi må styrke troppen.

Bolton har hatt en slitsom sommer siden nedrykk fra Sky Bet Championship i mai med Football Ventures langvarige overtakelse som gikk gjennom tidligere denne uken med at klubben ble truet med utkastelse fra den engelske fotballigaen.

Siden flertallet av klubbens seniorspillere har forlatt The Trotters har de måtte ta opp spillere som nesten består av ungdomslagspillere i sine seks kamper så langt i denne sesongen – inkludert deres yngste lag noensinne mot Coventry City 10. august.

Wanderers, som startet sesongen med et 12 minuspoeng etter å havnet i administrasjon måtte avlyse kampen mot Doncaster Rovers på grunn av helsen til de yngre spillerne. Keith Flint får med seg eks-Mansfield Town-sjef David Flitcroft, som er født i byen – som har tidligere jobbet sammen i Rochdale og Barnsley hvor begge var managere.

Kanskje du også liker

Pearl Jam deler usensurert versjon av Jeremy musikkvideo

Pearl Jam har delt en tidligere uutgitt usensurert musikkvideo for sangen ‘Jeremy’. Bandet ga ut videoen, som tidligere ikke var tilgjengelig i USA på grunn …

Les Mer

Mauricio Pochettino har fått sparken i Tottenham etter fem år som manager

Mauricio Pochettino har blitt sparket av Tottenham etter fem år manager i London-klubben. Tottenham bekrefter på sine sider at også assistentene Jesús Pérez, Miguel D’Agostino …

Les Mer

The Walking Dead jobber med å hente tilbake Lauren Cohan etter at Whiskey Cavalier ble kansellert i mai

Etter syv år på The Walking Dead ønsket Lauren Cohan å utvide seg til andre prosjekter, men så langt har det dessverre ikke fungertså bra. …

Les Mer