Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kellye Nakahura fra M*A*S*H er død

Kellye Nakahara som er mest kjent som sykepleier Kellye på den ikoniske tv-serien M * A * S * H, er død i en alder av 72. Familien hennes bekreftet overfor TMZ at hun tapte sin korte kamp med kreft som gikk fredelig bort ved familiens hjem i Pasadena, California, USA.

Kellye er født på den hawaiiske øya O’ahu, Nakahara flyttet til San Francisco for å satse på en kunstkarriere. Etter at hun giftet seg med David Wallett i 1968 flyttet hun igjen til Los Angeles for å prøve seg på skuespill. I 1973 landet hun en viktig rolle i den legendariske TV-serien til M * A * S * H.

Nakahara spilte sin rolle som sykepleier Kellye Yamato for 167 episoder i det klassiske showet, som gikk sin seiersdans på CBS i 11 sesonger fra 1973 til 82. Det skulle fortsette å være hennes største og mest minneverdige rolle. Hun fulgte det opp med små roller i TV-serier som At Ease, Hunter, Sabrina the Teenage Witch. Doctor Doolittle og flere små filmer på 80-tallet som eksempel kult-klassikeren Clue fra 1985, som du ser under.

Etter karrieren var over valgte Nakahara til slutt kunst, og produserte verk først og fremst i akvarell under hennes gifte navn, Kellye Wallett. En av hennes malte julepynt endte opp med til slutt å henge på veggen i Det hvite hus. 72-åringen etterlater seg ektemann, to barn og to barnebarn.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Dave Grohl bekrefter at supergruppa Them Crooked Vultures blir gjenforent

Foo Fighters frontfigur Dave Grohl har bekreftet at han har til hensikt å gjenforene Them Crooked Vultures, hans supergruppe med Queens of the Stone Age-sanger …

Les Mer

Bury FC får en liten utsettelse etter at eier Steve Dale godtar salget av klubben til sportsanalytikerfirma

Bury FC ser ut til å ha fått en liten utsettelse til å bli kastet ut av EFL sent på natten på fredag da eier …

Les Mer

Newcastle United har solgt Joselu til Alavés

Joselu er ferdjg som Newcastle United-spiller etter to år på Tyneside og har signert en treårig kontrakt med La Liga-klubben Alavés. Overgangen burde også bane …

Les Mer