Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Konsertanmeldelse: Christel Alsos – Moss Kulturhus

Omsider var konsertsesongen i gang for kulturavdelingen til Halvard Henry med Venner. Vi pleide å gå på mye konserter med et bredt spekter av musikk før korona, henholdsvis med norske artister men også noen utenlandske. Vi har savnet dette veldig og denne konserten med Christel Alsos var et høydepunkt, det var over en time på plusskontoen i livene våres.

Akkurat denne konserten med Christel Alsos var meget spesiell. Den hadde blitt utsatt to ganger, flyttet en gang som ble til slutt arrangert i en liten og svært publikumsbegrenset utgave med kun 25 i salen. Innen den tid hadde Christel selv rukket å bli gravid i syvende måned. Vi krysset fingrene og holdt oss fast, men for et show vi fikk og det var en konsert som på alle måter hadde fortjent tusen flere i salen.

Vi fikk servert alt fra Christels signaturlåter, gjennombruddslåter, fantastisk bakgrunnsmusikk, nydelige visuelle effekter og en traktering av et sanginstrument helt i verdensklasse. 36-åringen fra Fauske har virkelig blomstret som artist og har virkelig slått på humøret og gnisten i prestasjonene, det blir ikke monotont og trist lenger og taket løftet seg både av humor og godt samspill med publikum. Vi fikk også høre noen gode historier fra oppveksten fylt med humor og glede,  Deilige friske takter.

Selv om hun står oppført som pop artist har hun dessverre levert litt for mange triste kjærlighetssanger opp under årene. Men noe har skjedd og det har tydeligvis gjort henne godt å treffe kjærligheten for karrieren på dette tidspunktet. Ikke minst valget av medmusikanter har vært avgjørende for jenta fra Fauske. Tommy Kristiansen er et kjent navn for meg som en briljant gitarist og sanger og han gjør sitt til at denne konserten er en av de beste jeg har vært på på svært lenge! Erik vet jeg ikke så mye om egentlig og prestasjonen hans taler for seg. Den var i helt topp klasse!

Kveldens låter

Come On

Finding Gold

I Remember

Real

Love hurts. (Nazareth Cover) fra filmen Kvinnen i Mitt liv.

Come Back To Me

Before I Go

It’s Allright

I Will Send For You

Follow Me

Found

Keep Beliving

Conquer

Two More Days

Glow (Madcon Cover)

Don’t Love Me Back

Ekstranummer:

Molly

Her Er Æ (DeLillos Cover)

Cristel Alsos på Moss Kulturhus. 18.5.21. Med Tommy Kristiansen – Gitar/vokal og Erik Sortdal : Tangent/rytme.

Jeg trudde aldri jeg ville si det om en Christel Alsos konsert og jeg kommer gjerne på flere. Dette var en uforglemmelig opplevelse!

Terningkast 6

Kanskje du også liker

Dieter Brummer: Home & Away skuespiller er død

Den australske skuespilleren Dieter Brummer, best kjent for sin rolle som Shane Parrish på TV-såpen Home & Away mellom 1992 og 1996, er død 45 …

Les Mer

Plateanmeldelse: Amyl and The Sniffers – Comfort To Me

Det er ikke noe mer som fascinerer meg enn en energisk vokalist som det Amy Taylor er. I front til det nye store fra Australia …

Les Mer

Ruben Dias forlenger kontrakten med Manchester City til 2027

Ruben Dias har forlenget kontrakten sin i Manchester City til 2027. 24-åringen som har 32 landskamper for Portugal kom til City fra Benfica på en …

Les Mer