Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Konsertanmeldelse: Lars Nicolai ruller terningkast på konserten til Lind, Nilsen, Fuentes, Holm

Publikum fra alle kanter i Østfold samlet seg i Vingparken, Høyden på fredag for å se firkløveret Lind, Nilsen, Fuentes, Holm servere egne og andres hits gjennom de siste fire tiår. Gutta ble akkopagnert av noen av norges beste musikere. Likevel manglet det litt trøkk og lyden gjorde sitt til at det ikke svinget veldig i de første settene.

Høydepunktene

Halleluja ble som så ofte før fremført først. Etter at Tommy fikk litt tid med gitaren i noen av Kurts låter før Askil Holm satte tone, som banet vei for When Susanna Cries, Espen Linds signaturlåt ble spilt av alle.

Så kom Marius Mullers Jeg er den du veit. Mye allsangfaktor med over 30 år gamle hits. Og vi fikk også høre Camilla og tyven. Shining in the sun holdt høyt nivå og så sank det litt med Baby your so cruel og Walk a hundred miles som ble rene rutinesanger og apropos det. Er ikke morsomt lenger Alejandro kjøpte seg en båt for over ti år siden. Always on the run er alltid en klassiker men suppeversjonen av Crazy nights tok aldri helt av. Umotivert og tildels dårlig oppvarmingsband må ta mye av skylden for en grei opplevelse, men ikke super konsertopplevelse. Savnet mere alenetid fra musikerne, spesielt fra Tommy Kristiansen og Bjørn Sæther.

Kanskje du også liker

10 filmer du bare må se før nyttår

Som redaktør har jeg en stor glede til å dele noen filmer som jeg har tro på kommer til å bli en stor suksess på …

Les Mer

The Smashing Pumpkins går nye veier – Ser åpenbart opp til Depeche Mode og New Order

The Smashing Pumpkins har gitt ut to nye singler i dag som er Cyr og The Color Of Love. Sjefen i The Smashing Pumpkins, Billy …

Les Mer

I dag er det 40 år siden The Shining (Ondskapens Hotell) kom ut

I dag er det 40 år siden Stanley Kubrick kom ut med skrekkfilm-klassikeren Ondskapens Hotell (The Shining). I hovedrollene finner vi blant annet Jack Nicholson …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly