Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Konsertanmeldelse: Lars Nicolai ruller terningkast på konserten til Lind, Nilsen, Fuentes, Holm

Publikum fra alle kanter i Østfold samlet seg i Vingparken, Høyden på fredag for å se firkløveret Lind, Nilsen, Fuentes, Holm servere egne og andres hits gjennom de siste fire tiår. Gutta ble akkopagnert av noen av norges beste musikere. Likevel manglet det litt trøkk og lyden gjorde sitt til at det ikke svinget veldig i de første settene.

Høydepunktene

Halleluja ble som så ofte før fremført først. Etter at Tommy fikk litt tid med gitaren i noen av Kurts låter før Askil Holm satte tone, som banet vei for When Susanna Cries, Espen Linds signaturlåt ble spilt av alle.

Så kom Marius Mullers Jeg er den du veit. Mye allsangfaktor med over 30 år gamle hits. Og vi fikk også høre Camilla og tyven. Shining in the sun holdt høyt nivå og så sank det litt med Baby your so cruel og Walk a hundred miles som ble rene rutinesanger og apropos det. Er ikke morsomt lenger Alejandro kjøpte seg en båt for over ti år siden. Always on the run er alltid en klassiker men suppeversjonen av Crazy nights tok aldri helt av. Umotivert og tildels dårlig oppvarmingsband må ta mye av skylden for en grei opplevelse, men ikke super konsertopplevelse. Savnet mere alenetid fra musikerne, spesielt fra Tommy Kristiansen og Bjørn Sæther.

Kanskje du også liker

Steve Bruce ny manager i Newcastle United

Sommeren største snakkis i Premier League er hvilken manager Newcastle United skulle gå for, og nå i formiddag ble det klart. Den tidligere storspilleren med …

Les Mer

Sunderland AFC har sparket Jack Ross som manager

Jack Ross har blitt sparket av Sunderland etter mindre enn 18 måneder som manager for League One-klubben. Ross kom til Sunderland i 2018 som permanent …

Les Mer

Nettsiden får seg ny vår

Det er mye som skjer om dagen og som nettside må vi hele tiden være der for leseren for å være på nett. Det siste …

Les Mer