Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Konsertanmeldelse: Maria Mena

Maria Mena på Losen. Konsertanmeldelse av Lars Skjølingstad for kulturavdelingen i Halvard Henry med Venner!

Maria Mena (f. 19.2 86) er en kjent sangerinne og artist blant annet fra Hver Gang Vi Møtes hadde konsert på Losen i går. Hun er blitt en rutinert artist som har mange store opptredener under beltet. Ble verdenskjent etter både å ha vært på Letterman og på Billboard  i verden med sangen Lullaby. Albumet Apparently Unaffected gikk rett til topps her Norge i 2005.

Med sine 35 år og 20 år som artist står hun sterkere enn noen gang. Høyreiste og vakre Maria skaper liv og røre med triste historier med en humoristisk vinkling, det er en svært takknemlig artist som er glad for alle fans. Hun scorer høyt på at hun både er åpen og har vært i gjennom såpass mye her i livet. Både privat, offentlig og kroppslig. Med seg på scenen har hun med seg dyktige musikere som feks sologitaristen unggutten John William Haugeland. Han er en takløfter av rang og kan bli en av de virkelig store i Norge med sine 25 år!

Kulturavdelingen i Halvard Henry med Venner var selvsagt på plass denne kvelden. Det var absolutt fullt trykk på Losen da vi var her for konsert 2 av 3. Konferansier og leder av Losen Martin Mathisen nevnte store areaner i samme åndedrag som sitt eget Losen. Kjempegøy! 10 års jubileum på Losen ble også markert av konferansier og det ble ikke lagt skjul på at det hadde vært tøffe tider, gjeldene arrangementsregler gjør at man bare kan slippe inn  antall mennesker. Det er fullt nok her og ganger vi dette med tre strake konserter blir det saftige tilskuertall på Maria Mena i denne helgen!

Musikerne: John William Haugland – Gitar, Edward Synnes – Orgel , Kristian Grude – Akustisk bass.

Anbefalte sanger

Youre the Only One. Always Like that. Not ok. Leaving you,  Just a little bit… Bend till I Break. Don’t Wanna See You With Her. Why. All this Time. Lullaby.

Det ble avsluttet med trampeklapp som hadde billett til Maria Mena på Losen i Larkollen, Rygge. En verdig markering av 10-års jubileet – Forhåpentligvis ser vi mot lysere tider. Dette formatet vil vi nok se mer av!

Terningkast 5. Ikke mye å trekke for men vi kunne gråtet litt mer og ledd litt mindre.

Kanskje du også liker

Justin Townes Earle, sanger/låtskriver og sønn av Steve Earle er død

Justin Townes Earle, sangeren/låtskriveren og sønnen til Steve Earle  er død i en alder av 38 år. Nyheten ble bekreftet på musikerens Facebook-side, med en …

Les Mer

Se Foo Fighters og Brian Johnson covre AC/DCs Back In Black på Vax Live

Foo Fighters slo seg sammen med Brian Johnson på scenen på Global Citizen’s Vax Live-konsert for å covre AC/DCs klassiker Back In Black. Dave Grohl …

Les Mer

Hayden Mullins ny manager for Colchester United

Hayden Mullins (42) har blitt utnevnt til manager i Colchester United på permanent basis, har Sky Bet League Two-klubben kunngjort. Mullins tok midlertidig over for …

Les Mer