Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kylie Jenner er gravid – Venter sitt andre barn med Travis Barker

Tirsdag bekreftet Kylie Jenner at en ny baby var offisielt på vei, og avslørte nyheten via en rørende Instagram -video som beskrev de siste månedene av svangerskapet.

Den halvannen minutt lange videoen er satt til delikat instrumental musikk og starter med et bilde av Jenners positive graviditetstest og viser reaksjonen til kjæresten, rapperen Travis Scott. Hun inkluderer et besøk på legekontoret, voksende magen hennes og et godt øyeblikk med å dele nyheten med moren Kris Jenner ved å gi henne en konvolutt med sonogrambilder der den følelsesmessige matriarken til Kardashian -familien spør: “Hva er dette? ” før hun skjønte hva hun så på og utbrøt: “Dette er en av de lykkeligste dagene i livet mitt!”

Jenner inkluderte ingen bildetekst på hennes Instagram<innlegg annet enn et hjerte og en gravid kvinnelig emoji, og tagget Scott i sitt innlegg.

“Jeg klarer ikke takle det,” kommenterte Kendall Jenner med et gråtende emoji -ansikt og et hjerte, mens søstrene Kim og Kourtney med “tårer” og “Gråt dette er så vakkert min salige engelsøster.” 
Tidligere bekreftet PEOPLE at stjernen fra Keeping Up With The Kardashians ventet et andre barn med Scott. Paret er allerede foreldre til 3 år gamle Stormi, som kan sees i videoen som deler nyheter med moren til Jenner og ser på et sonogram på legekontoret. Jenner holdt sin første graviditet en stille hemmelighet, og delte ikke nyhetene før etter Stormis fødsel.

“Jeg beklager at jeg har holdt deg i mørket gjennom alle forutsetningene. Jeg forstår at du er vant til at jeg tar deg med på alle mine reiser,” skrev Jenner i et Instagram -innlegg fra 2018. “Graviditeten min var en jeg valgte å ikke gjøre foran verden. Jeg visste selv at jeg måtte forberede meg på denne rollen for livet på den mest positive, stressfrie og sunne måten jeg visste hvordan jeg valgte å gjøre det på denne måten for mitt lille liv og vår lykke. ”

For andre gang ser det ut til at Jenner er åpen for å dele mer av reisen sin – i hvert fall i små biter. Se Kris Jenner reagere på hennes yngste datter Kylie forteller hun venter barn nummer 2 med å trykke på videon under.

Gratulerer så mye Kylie Jenner og Travis Barker!

Kanskje du også liker

Dobbeltdrap i 1956 er løst ved hjelp av DNA-bevis. Det kan være den eldste saken som har blitt løst så langt, sier etterforskere

Etter 65 år ble en grusom dobbel drapssak på to tenåringer i Great Falls, Montana, USA løst med DNA-bevis, ifølge etterforskere. “Det var en så …

Les Mer

Ukens leder: Filmanmeldelse – Battle of the Sexes

Kvinnesynet på 70 tallet er et kapittel for seg med stor og synlig undertrykking. Denne kom til syne i en fysisk direktesendt kamp imellom kjønnene …

Les Mer

Scott Parker er ferdig i Fulham FC – Blir sannsynlig ny manager i Bournemouth

Fulham FC-manager Scott Parker har forlatt klubben etter gjensidig samtykke og ser ut til å ta over i Bournemouth. 40-åringen med fortid i Newcastle United …

Les Mer