Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

L.A’s. Finest er kansellert etter to sesonger

Gabrielle Union og Jessica Alba er offisielt uten tjeneste: Deres Spectrum Originals-politiserie L.A’s. Finest er kansellert etter to sesonger, ifølge Deadline.

Gabrielle Union gjentar sin rolle som Syd Barrett fra filmserien Bad Boys som jobber som en LAPD-detektiv sammen med partner Nancy McKenna, spilt av Alba. Medvirkende skuespillere inkluderer Zach Gilford (Friday Night Lights) og Duane Martin (Real Husbands of Hollywood) som andre detektiver Ben Walker og Ben Baines, aka «The Bens», Ryan McPartlin (Chuck) som Nancy’s ektemann Patrick og Ernie Hudson (Grace & Frankie) som Syds eks-politifar Joseph.

L.A.s Finest begynte livet som NBC-pilot, men ble ikke tatt opp for TV-sesongen 2018-19. Spectrum Originals gikk inn og bestilte den til serie, og den hadde premiere i mai 2019 som en eksklusiv for Spectrum-abonnenter. Spectrum fornyet den for en andre sesong neste måned, men den planlagte returen i juni ble forsinket da protester mot politivold spredte seg over hele landet. Sesong 2 debuterte til slutt i september, med alle 13 episodene premiere på en gang.

Fox sendte også serien i høst som erstatning for programmering forsinket av den globale coronaviruspandemien. Den debuterte Fox i forrige måned, med sesong 1-episoder som for øyeblikket sendes mandager kl. 7 til 8. Jeg regner med stor sikkerhet at L.A’s. Finest finner seg et nytt hjem for en eventuell tredje sesong!

Kanskje du også liker

Drømmen om jobb som endelig ble realisert i en alder av 42 år

I alle år har jeg drømt om en jobb i samfunnet. For en uke siden ble det realistisk da jeg fikk beskjed fra NAV at …

Les Mer

Topp 10 – One hit wonders: 70’s

I vår serie i Topp 10 – One hit wonders er vi nå på 1970-tallet. Sist var vi på 80-tallet og som vanlig leverer også …

Les Mer

Ukens leder – Buss for tog

I det siste 10 årene har vi sett en økende bruk av konseptet buss for tog, særlig langs rutene som går fra Østfold til Oslo …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly