Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lee Bowyer har trekket seg som manager i Charlton Athletic

Etter lørdagens 1 – 4 tap hjemme mot Shrewsbury har det bare vært snakk om tid om den tidligere Leeds United, Newcastle United, West Ham-spilleren Lee Bowyer skulle få sparken eller trekke seg som manager i League One-klubben Charlton Athletic.

I ettermiddag kom nyheten at 44-åringen med en landskamp for England i 2002 har trekket seg etter tre år som manager for klubben fra London.

Bowyer overtok som midlertidig manager i 2018, og ledet klubben til League One-sluttspillet to år på rad, noe som resulterte i klubbens opprykk til Sky Bet Championchip i 2019. Etter nedrykket i fjor sommer ligger Addicks på en åttende plass i League One.

Eier Thomas Sandgaard uttaler seg til klubbens nettsider:

“Jeg vil takke Lee for alt han har gjort for Charlton. Jeg har hatt glede av å jobbe med ham og ønsker ham det beste for fremtiden. Vårt fokus er nå å finne den rette erstatningen for å ta denne klubben videre. ”

Bowyer til klubbens nettside:

”Det var en vanskelig beslutning å forlate klubben. Alle vet hvordan jeg har det med klubben. Jeg kunne ha gått før, men jeg følte at det var riktig å gjøre for å bli og hjelpe klubben gjennom de tøffe tidene vi har vært i gjennom.

“Vi hadde noen fantastiske tider og noen tøffe tider. Det har vært følelsesmessig å forlate. Jeg vil takke alle spillerne jeg har jobbet med og personalet for timene og timene med hardt arbeid de gjorde. Jeg vil også takke supporterne. Vi hadde ikke hatt de gode minnene uten dem.

“Klubben er nå på et sted med en god eier som bryr seg og ønsker å forbedre stedet, og jeg håper klubben kan fortsette å vokse. Det vil alltid ha et spesielt sted i hjertet mitt. ”

Assisterende manager Johnnie Jackson tar laget til tirsdagens hjemmekamp mot Bristol Rovers.

Lee David Bowyer ble ansatt 22 mars, 2018 og siste dag på jobben for 44-åringen var i dag 15 mars. Statistikken er 157 kamper, 64 seire, 37 uavgjorte, 56 tap. Prosentdelen var på 40,8. Lee Bowyer har vokst opp i Charlton Athletic som vil si at han er produkt av London-klubben!

Kanskje du også liker

Dagen i dag musikkhistorien – Def Leppards Hysteria gikk rett inn på 1.plass på Billboard

Dagen i dag i musikkhistorien – Def Leppard fikk sitt første nummer 1-album i Storbritannia med Hysteria i 1987, som også gikk rett inn på 1.plass …

Les Mer

Ny musikk først august del 1, 2020

Ny måned og masse ny musikk er ute til stor glede for oss alle. I første post får du et stort mangfold med 40 låter …

Les Mer

Simon Grayson er tilbake som manager i Blackpool FC

Blackpool Football Club er glad for å kunngjøre at Simon Grayson skal komme tilbake som manager på en toårig kontrakt. 49-åringen, som startet sin karriere …

Les Mer