Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Lee Collins kaptein på Yeovil Town er død

Yeovil Town-kaptein Lee Collins er død 32 år gammel. Klubben bekreftet at han gikk bort onsdag i en uttalelse på klubbens nettside.

«Alle i Yeovil Town Football Club sørger over tapet av klubbkaptein Lee Collins,»

Lee gikk dessverre bort i går, og våre tanker og bønner går ut til hans familie og venner. Vi ber alle respektere familiens privatliv på dette tidspunktet. Klubben kommer ikke med noen ytterligere kommentarer på dette tidspunktet.

Kampen mot Altrincham i morgen [langfredag] er utsatt.

32-åringen begynte sin karriere hos Wolves og hadde utvidet sin karriere i klubbene Port Vale, Northampton, Mansfield og Forest Green før han kom til Yeovil i 2019.

Han fikk til sammen 38 kamper for Yeovil, inkludert åtte kamper denne sesongen. Tidligere Wolves-spiller Karl Henry var blant dem som hyllet Collins på sosiale medier.

Brentford-spissen Ivan Toney, som spilte med Collins i Northampton, sa: » En tidligere lagkamerat hjalp meg alltid som en ung gutt å komme i gjennom. Tankene går ut til vennene og familien i en så vanskelig periode.»

Collins fikk 163 kamper for Port Vale etter å ha imponert i løpet av en periode på utlån, og Tom Pope, som spilte sammen med ham for Valiants, sa til klubbens nettsted: «Lee var en tøff, fit, utmerket fotballspiller. Håndheveren for oss, virkelig. Arrangøren.

«Han var hjerteslag i garderoben vår. Jeg er helt knust og hjertet mitt går ut til Lees familie, venner og lagkamerater på dette tidspunktet.»

Collins ‘Yeovil-lagkamerat og medforsvarer Carl Dickinson tvitret ganske enkelt: «Min kaptein !!!» etterfulgt av et knust hjerte emoji og et grønt hjerte.

Mansfield Town-eier John Radford hyllet også, og minnet Collins som en «kjempe mot og som har modig hjerte», som klubben vil huske i et minutts stillhet før League Two-kampen med Leyton Orient på fredag.

Radford tvitret: «Sjokkert og bedrøvet over å høre bortgangen til vår tidligere forsvarer og kaptein, Lee Collins. Et ikke-tull, kjemper modig og hadde et stort hjerte på banen og en herre utenfor det. En mann som alltid ga alt i The Stags ‘farger.

«Vi overvåker et minutts stillhet i morgen til Lees minne.»

Lee Harvey Collins (28. september 1988 – 31. mars 2021) var en engelsk profesjonell fotballspiller. Han var mer komfortabel som midtstopper, men kunne også spille som back. Han scoret 8 mål i 471 liga- og cupopptredener i løpet av en 14-årig profesjonell karriere i English Football League og National League.

Collins gikk på Thomas Telford School som ungdom, sammen med andre fagpersoner som Elliott Bennett og Danny Guthrie. Også på skolen var den fremtidige Port Vale-lagkameraten Sam Morsy. Hans partner Rachel fødte sine døtre, Amelia-Grace, 15. desember 2010, Laila-Rose 14. mars 2016 og Charley-Mae i august 2017.

Collins døde 31. mars 2021, 32 år gammel. Ingen dødsårsaker er ennå kunngjort. Hans død ble kunngjort på Yeovil-nettstedet 1. april 2021.  Yeovils neste kamp mot Altrincham ble utsatt som et tegn på respekt for Collins.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

United States of America er i ferd med å rakne fullstendig

Politidrapet på George Floyd var gnisten som kan antenne hele Trumps luftslott av feilslått pressepolitikk og ulmende mistillit blant egne supportere og innbitte motstandere. Er …

Les Mer

Plateanmeldelse – Foo Fighters – Medicine at Midnight

Foo Fighters er tilbake med nytt studio album i Medicine at Midnight som er deres tiende album. Vi har blitt lunsjet med de singlene Shame …

Les Mer

Ukens leder – Fiskebasaren: Skammens utested

Ukens leder med Lars Nicolai Skjølingstad er brutal og det kan føles som en real knyttneve, og helt ærlig så er det en knyttneve til …

Les Mer