Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Liste over film/TV-serier som har blitt satt på vent på grunn av coronaviruset

På grunn av unntakstilstanden i verden har blant annet underholdningsbransjen fått kjenne på tilstanden i verden. Her er en komplett liste over film/TV-serier som har blitt satt på vent på grunn av coronaviruset (Covig-19)

Soul

Pixars kommende originalfilm Soul har blitt utsatt fra sommerens utgivelsesdato 19. juni til 20. november. Den blir med på listen over alle store Disney-titler som er blitt presset tilbake på grunn av coronavirus-pandemien.

Archer

Den kommende sesongen med den animerte sitcom Archer vil ikke lenger komme 11. mai på grunn av utviklingen av Covig-19.

En uttalelse fra nettverket lyder: “På grunn av produksjonsutfordringer og planleggingsproblemer vil sesong 11 av FXXs Emmy prisbelønte animerte komedieserie Archer ikke lenger ha premiere 6. mai. FXX vil flytte premieren til senere i år.

Candyman

Jordan Peeles nye skrekkfilm Candyman, en omstart av slasher-klassikeren fra 1992 som skulle hatt premiere på kinoer 12. juni. På grunn av den pågående pandemien, vil den nå treffe skjermer 25. september.

The French Dispatch

Wes Andersons kommende film er utsatt til 16. oktober fra den opprinnelige utgivelsesdatoen 24. juli. Andersons oppfølging til 2018’s Isle of Dogs-stjernene Benicio Del Toro, Tilda Swinton, Adrien Brody, Timothée Chalamet, Bill Murray, Frances McDormand og mer, som ble både skrevet og regissert av Anderson.

Jungle Cruise

Dwayne Johnson og Emily Blunt i hovedrollen har blitt presset et helt år tilbake for å gi den forsinkede Mulan plassering den 24. juli. Jungle Cruise forteller historien om en liten gruppe reisende som tar en elvebåt tur gjennom Disneylands temapark, men som kommer over en jungel fylt med farlige dyr – og det overnaturlige. Filmen kommer nå 30. juli 2021. Det er den andre forsinkelsen etter at filmen opprinnelig ble satt til oktober 2019.

Morbius

Jared Letos Spider-Man skurkespinoff har blitt forsinket nesten så snart den første traileren kom ut – historien om den vampyriske biokjemikeren har blitt forsinket av Sony, og flyttet fra 31. juli 2020 til 19. mars 2021.

Ghostbusters: Afterlife

Jason Reitmans omstart/oppfølger av Ghostbusters-serien bygger på det faren Ivan Reitman oppnådde i den opprinnelige trilogien – men vil nå vente til neste år. Sony bekreftet at Afterlife blir sluppet 10. juli 2020, vil nå skjermer 5. mars 2021 i stedet.

Wonder Woman 1984

Utgivelsen av oppfølgeren til DCs mest vellykkede eiendom har blitt forsinket på grunn av spredningen av Covig-19 (Coronaviruset). Patty Jenkins Wonder Woman 1984 skulle opprinnelig nå kinoskjermer 5. juni, men har nå blitt presset tilbake til 14. august.

In The Heights

Lin-Manuel Mirandas Broadway-hit In The Heights skulle komme til storskjerm i sommer, men Warner Bros. har forsinket utgivelsen på ubestemt tid. Miranda delte et brev på Twitter signert av seg selv, regissøren John Chu, og produsent og bokforfatter Quiara Alegria Hudes.

Med usikkerheten i vår verden, akkurat nå, blir utgivelsen av In The Heights. Når vi trygt kan samles igjen, flagg i hånden, vil vi være der og glede oss over denne filmen på teatre, heter det i brevet.

The Walking Dead (Sesong 10 finale)

AMC har bekreftet at finale av sesong 10 av The Walking Dead vil bli vist senere på året etter at arbeidet med den måtte bli forsinket på grunn av «aktuelle hendelser». Utøvende produsent og regissør forklarte fansen videre at postproduksjonen ofte varte frem til opptil tre uker før episodens sendedato, noe som antydet at dette hadde blitt påvirket av coronaviruset.

Lucifer (Sesong 5)

Netflix jobbet fremdeles med sesong 5 av Lucifer da den kunngjorde en brå stopp av produksjonen for å holde deres rollebesetning og mannskap trygt fra spredningen av COVID-19. Opprinnelig utgivelse var nå i april 2020, da Netflix ga ut sin komplette liste over nye serier og filmer som kommer i april, Lucifer, dessverre men forståelig, ikke var med på den.

Elvis

Etter at Tom Hanks fikk coronaviruset mens Elvis var i produksjon for Baz Luhrmanns nye Elvis Presley-film som er basert på hans liv, har filmen forutsigbart blitt satt på vent foreløpig.

Luhrmann twitret: Jeg er sikker på at det ikke vil komme som noen overraskelse at dette ikke er øyeblikket å gjenoppta produksjonen på filmen. Vær oppmerksom på at dette er på en måte en gjenspeiling vår forpliktelse til å lage filmen her i Queensland. Vi tar faktisk ikke engang ned settene våre, bare låser det kreative rommet i løpet av de neste dagene.

Minions: The Rise of Gru

Illumination Animation, selskapet bak den nye Minion-filmen, har avslørt at stengingen av studioet deres i Frankrike har ført til forsinkelsen av utgivelsesdatoen for filmen.

Illumination-administrerende direktør Chris Meledandri sa til Variety: Med denne beslutningen overholder vi den franske regjeringens retningslinjer og gjør alt for å bremse spredningen av viruset når vi ivaretar våre kunstnere og deres familier.

Gentleman Jack (Sesong 2)

Produsentene Lookout Point TV tvitret: Vi kunngjorde en suspensjon av produksjonen på den nye sesongen: Motvillig har vi bestemt oss for å utsette produksjonsstart for Gentleman Jack-sesong 2 på grunn av den pågående COVID-19-nødsituasjonen.

Stor takk til rollebesetningen vår og besetningen, og til våre utrolige, inspirerende fans for deres forståelse. Sender alle liten bit av Anne Lister styrke og energi på denne vanskelige tiden.

Friends (Gjenforeningen)

Produksjonen blir forsinket på den forventede gjenforeningsspesialen. Filmingen skulle begynne i løpet av neste uke, men har siden blitt satt på vent da Hollywood-studioene stengte midt i coronavirus-pandemien. En talsperson fortalte AdWeek at på dette tidspunktet forventer vi å starte HBO Max med Friends gjenforening.

Det spesielle er lanseringsprogrammet for WarnerMedias nye streamingplattform, HBO Max. Nettverket ga en oppdatering om når det ble lansert. Nettverket bekreftet imidlertid at filmingen vil starte på Friends tidligst i mai.

Spiral: From the Book of Saw

Utgivelsen av den kommende spin-off i filmserien SAW er blitt forsinket av den globale distributøren Lionsgate. Chris Rock og Max Minghella leder den nye filmen, som opprinnelig skulle komme ut 15. mai, men har blitt presset tilbake på grunn av utviklingen av COVID-19 over hele verden. En ny utgivelsesdato er ennå ikke bekreftet.

Antebellum

Janelle Monáe har hovedrollen  i Antebellum fra produsentene av Get Out og Us, som opprinnelig skulle hatt premiere 24.april blir utsatt inntil videre etter spredningen av den globale pandemien. Lionsgate vil bekrefte en ny utgivelsesdato når situasjonen blir klarere, ifølge Bloody Disgusting.

Black Widow

Utgivelsen av Black Widow er utsatt. Scarlett Johanssons første soloeventyr i Marvel Cinematic Universe ble opprinnelig satt til å treffe kinoer 1. mai, men det har blitt holdt når spredningen av COVID-19 ble forverret. Store teaterkjeder i USA som Regal og AMC, som legger ned de neste 12 ukene, betyr at utgivelsen av filmen som skulle vært planlagt sannsynligvis vil føre til et stort tap. 3. april kunngjorde Disney en ny utgivelsesdato for den – 6. november 2020.

Avatar

Avatar 2 og Avatar 3 har suspendert filmingen på New Zealand, som skulle avsluttes i vår. Produsent John Landau forklarte New Zealand Herald: Vi har forsinket det. Hvis jeg fortalte deg at vi skal vite noe om to uker, ville jeg lyve. Vi er midt i en global krise, og dette handler ikke om filmindustrien. Jeg tror alle trenger å gjøre nå hva vi kan gjøre, som vi sier her for å flate (coronavirus) -kurven.

Fargo

Antologiserien inspirert av Coen Brothers ‘film fra 1996 skulle hatt premiere på sin fjerde sesong i april, men vil nå bli utgitt på et senere tidspunkt.

På grunn av utsettelse av produksjonen relatert til coronaviruset, vil den fjerde delen av FXs prisbelønte begrensede serie Fargo ikke lenger ha premiere søndag 19. april, sa FX Networks, Ifølge Variety. En ny premiere-dato blir bestemt når produksjonen gjenopptas.

The Matrix 4

Produksjonen har stoppet på The Matrix 4, den kommende omstarten av Wachowskis ‘sci-fi-filmserie på grunn av den globale pandemien.

Filmen forberedte seg på å skyte i Berlin siden starten av mars, etter filming i Tyskland og San Francisco. Warner Bros. tok produksjonen på pause på ubestemt tid, ifølge The Hollywood Reporter.

Uncharted

Den mye forsinkede tilpasningen av skjermen til Uncharted videospill har blitt forsinket. Filmen skulle begynne å forestille seg forestående, filme i Berlin neste måned, men vil nå bli utsatt i minst seks uker.

Uncharted skulle egentlig bli utgitt 5. mars 2021, men skal nå ha premiere 8. oktober 2021 i stedet.

Peaky Blinders/Line of Duty

BBC seriene Peaky Blinders og Line of Duty har fått sine produksjoner utsatt midt i coronavirus-pandemien. Line of Duty hadde startet produksjonen på sin sjette sesong i Nord-Irland forrige måned, mens Peaky Blinders ennå ikke hadde begynt å filme sin sjette sesong.

I lys av spredningen av Covid-19, etter mye omtanke, har produsentene – Caryn Mandabach Productions og Tiger Aspect Productions – av Peaky Blinders S6 utsatt filmingen, og World Productions on Line of Duty S6 valgt å stoppe filmingen, begge i samråd med og støttet av BBC, sier en talsperson for BBC (via The Guardian).

Vi vil fortsette å gjennomgå alle produksjoner fra sak til sak og vil fortsette å følge de siste nyhetene og rådene fra Foreign Office, World Health Organization og Public Health England.

Fantastic Beasts 3

Den tredje filmen i JK Rowlings Fantastic Beasts-filmserie skulle begynne å filme i London 16. mars, men vil ikke fortsette på grunn av coronaviruset, ifølge Deadline. Det er ikke klart når produksjonen skal gjenopptas.

Lord of the Rings

Amazons nye Lord of the Rings-serie har suspendert produksjonen på New Zealand i to uker, selv om de som jobber med den enorme produksjonen har fått beskjed om det ikke er noen klare svar på når vi vil gjenoppta. Det antas at ingen på produksjonen har testet positivt for COVID-19.

I en overflod av forsiktighet har UAP stoppet produksjonen i løpet av de neste to to ukene som starter mandag 16. mars, lyder en merknad fra produsentene GSR Productions (via New Zealand Herald). Dette gjøres i et miljø der reisebegrensninger rettet mot kontrollen av Covid-19 utstedes daglig av New Zealand og de fleste andre land.

The Voice Australia

Den australske versjonen av talentshowet har fått en produksjonsforstyrrelse på grunn av krav til alle utenlandske reisende om å isolere seg i 14 dager. Trenerne Guy Sebastian og Kelly Rowland og medverten Renee Bargh er for tiden i USA, og ville ikke klare å lage startdato 26. mars for sluttspillet.

Filmingen av The Voice er midlertidig utsatt i kjølvannet av coronaviruset og nye regjeringsprotokoller, sa en talsperson for kringkasteren Nine (via The Sydney Morning Herald). Showet er fremdeles på sporet for å begynne å sende i den opprinnelig planlagte tidsrammen, som vil bli kunngjort i løpet av de kommende månedene.

Clickbait

Det åtte delte dramaet Clickbait, som har blitt filmet i Melbourne, Australia har umiddelbart lagt ned produksjonen, ifølge The Sydney Morning Herald.

Serien hadde rundt seks uker igjen av fotografering, og selv om ingen som er involvert i showet har testet positivt for coronaviruset er det underforstått at produksjonspause er en del av forebyggende tiltak.

The Witcher

Den andre sesongen av The Witcher har stoppet produksjonen i to uker på grunn av coronaviruset, ifølge Deadline. Kristofer Hivju (Game of Thrones) har en stor rolle i sesong 2.

The Batman

Produksjonen av den forestående The Batman med Robert Pattinson i hovedrollen har blitt suspendert i minst to uker på grunn av coronaviruset-pandemien. I en uttalelse sier Warner Bros: Produksjonen av The Batman vil ta en pause i to uker fra i dag av. Studioet vil fortsette å overvåke situasjonen nøye.

Atlanta

Som Deadline melder, er produksjonen er serien med Donald Glover blitt stengt på grunn av bekymringer for coronaviruset. Stengingen vil kunngjøres i minst to uker.

Jurassic World: Dominion

Produksjonen av den kommende Jurassic World-oppfølgeren er stoppet av som ledd i et studioomfattende midlertidig avstengning av Universal, som Deadline melder.

En uttalelse lyder: Studioet fortsetter å overvåke situasjonen nøye og vil ta en avgjørelse om når produksjonen skal startes på nytt de kommende ukene.

Det sies at produksjoner enten nå er i pause eller blir stoppet i løpet av helgen som begynner 14. mars. Jurassic World: Dominion skulle opprinnelig komme på kinoer 11. juni 2021.

Stranger Things – Netflix

Produksjonen av den kommende fjerde sesongen av Stranger Things er suspendert blant en større plan for å stoppe arbeidet med alle Netflix-produksjoner på grunn av det fortsatte utbruddet, ifølge The Hollywood Reporter.

I samsvar med regjeringens restriksjoner som er på plass i USA og Canada, vil all manus på TV og film bli stoppet i to uker.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Marvel Studios film har blitt satt på en pause på noe av produksjonen mens regissøren, Destin Daniel Cretton, isolerer seg selv etter anbefaling fra en lege. Cretton har en nyfødt baby og bestemte seg for å bli testet for COVID-19.

I en overflod av forsiktighet, leste en del av et notat som ble sendt til mannskapet, har Marvel og morselskapet Disney besluttet å innstille produksjonen av første enhet, til (Cretton) får resultatet den kommende uken. Andre enhet og andre produksjonsaspekter vil fortsette å gå videre til tross for Crettons midlertidige arbeidsstans. 3. april bekreftet Disney en ny utgivelsesdato for filmen  som er 7. mai 2021.

The Lovebirds

The Lovebirds, en rom-com med Kumail Nanjiani og Issa Rae som skulle hatt premiere på kinoer 3. april. Verdenspremieren var planlagt til SXSW før kunstfestivalen i Austin, Texas ble avlyst i kjølvannet av coronaviruset. Filmen er nå satt på vent uten noen ny utgivelsesdato ennå. Michael Showalter som regissører filmen følger et par som utilsiktet blir involvert i et mordmysterium.

Fast & Furious 9

Universal Pictures har utsatt den neste filmen Fast & Furious-serien med et år.

Vin Diesel ga kunngjøringen på sosiale medier. Vi føler all kjærligheten og forventningen du har til neste kapittel i vår saga, skrev han på Twitter.

Derfor er det spesielt tøft å gi deg beskjed om at vi må flytte datoen for filmen. Det har blitt klart at det ikke vil være mulig for alle fans over hele verden å se filmen i mai.

Selv om vi vet at det er skuffelse over å måtte vente litt lenger gjøres dette trekket med sikkerhet for alle som vårt største hensyn,» la han til. Fast & Furious 9 vil nå åpne globalt i april 2021.

A Quiet Place 2

Utgivelsen av John Krasinski og Emily Blunt sin thrilleroppfølger er blitt skjøvet tilbake på grunn av bekymring for Coronaviruset. Krasinski kunngjorde nyheten via Twitter 12. mars og skrev: En av tingene jeg er mest stolt av er at folk har sagt at filmen vår er en du må se alle sammen. På grunn av de stadig skiftende omstendighetene rundt det som skjer i verden rundt oss, er det tydeligvis ikke riktig tidspunkt å gjøre det.

Paramount Pictures: Vi tror på og støtter den store kino-opplevelsen, og vi ser frem til å bringe denne filmen til publikum i år når vi har fått en bedre forståelse av effektiviteten av denne pandemien på det globale teatermarkedet.

Filmen skulle etter planen ha premiere i Storbritannia 19. mars og i Nord-Amerika 20. mars. A Quiet Place 2 får nå og høstdato, som er planlagt 4. september.

The New Mutans

Maisie Williams (Game of Thrones i hovedrollen i The New Mutans har allerede hatt en ganske god del av forsinkelser, men så ut til å endelig komme ut 3. april. Disney har nå bekreftet at den vil bli presset tilbake igjen, uten noen ny utgivelsesdato gitt.

Riverdale

Archie Comics har blitt tvunget til å stoppe produksjonen av sin fjerde sesong av en overflod av forsiktighet. Et teammedlem på CW-produksjonen var nylig i kontakt med noen som har testet positivt for Coronaviruset.

Warner Bros. Television sier i en uttalelse: Helsen og sikkerheten til våre ansatte, skuespillere og mannskaper er alltid vår topp prioritet, fortsetter uttalelsen. Vi har og vil fortsette å ta forholdsregler for å beskytte alle som jobber med våre produksjoner over hele verden. Ut fra en overflod av forsiktighet er produksjonen på Riverdale foreløpig suspendert. Dette betyr at produksjonen for resten av sesong fire, som for øyeblikket sendes ukentlig på Netflix, er på vent.

The Falcon and the Winter Soldier

Disney + har stengt produksjonen på Marvel TV-serien med Anthony Mackie og Sebastian Stan. Filmingen hadde foregått i Praha, der landets regjering siden har lagt begrensninger for reiser, arrangementer og stengt skolene på grunn av coronavirusets bekymringer. Til tross for produksjonsforsinkelser er det fortsatt planlagt at Falcon and the Winter Soldier har premiere på Disney + i august.

Peter Rabbit 2

Utrullingen av Peter Rabbit 2 hadde opprinnelig blitt forsinket med fem måneder, ettersom oppfølgeren (under tittelen The Runaway) var satt til premiere 5. april, men deretter vil bli utgitt 7. august. Sony Pictures uttalte sin bekymring for hvordan coronaviruset har forstyrret filmindustrien i Europa. Det har nå blitt forsinket for andre gang, og flyttet til 15. januar 2021.

No Time to Die

Utgivelsesdatoen for den kommende James Bond-filmen er blitt presset tilbake til november, i frykt for at coronaviruset vil påvirke promoteringen og takstkontoret. MGM-, Universal- og Bond-produsentene, Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, kunngjorde i dag at etter nøye overveielse og grundig evaluering av den globale markedet, vil utgivelsen av No Time to Die bli utsatt til november 2020, skrev teamet bak produksjon. Den slippes nå i Storbritannia 12. november og i USA 25. november.

Mission Impossible 7

Nummer syv i rekken med Tom Cruise i hovedrollen er satt på vent. Filmingen foregikk i Italia, men har blitt satt på pause på grunn av bekymring for det akselererte utbruddet av coronaviruset i landet.

Produksjonen skal nå angivelig flytte til Storbritannia, med landemerker i Roma som Trinita dei Monti-kirken gjenskapt i Longcross Studios i Surrey for filmatisering, ifølge The Sun.

Mulan

Disneys live-action-versjon av Mulan klarte ikke å møte den opprinnelige 27. mars-utgivelsen. Filmen ble opprinnelig bare utsatt på ubestemt tid i Kina etter at Disneys Bob Iger bekreftet overfor CNBC 4. februar at filmen sannsynligvis ikke vil bli utgitt i landet på den planlagte datoen på grunn av at kinesiske kinoer fortsatt er stengt. 12. mars bekreftet Disney at utgivelsen ville bli utsatt over hele verden. 3. april kunngjorde de filmens nye dato: 24. juli.

Top Gun: Maverick

Fansen har ivrig spådd Tom Cruises retur som Maverick helt siden den første traileren falt i desember i fjor. Oppfølgeren kommer 34 år etter at den originale filmen ble sluppet, og den nye filmen ble opprinnelig satt til 24. juni. Imidlertid vil filmen nå treffe skjermer senere på året 23. desember. På Twitter sier Tom Cruise: Jeg vet at mange av dere har ventet 34 år. Dessverre blir det litt lenger. Top Gun: Maverick flyr i desember. Vær trygg, alle sammen.

Det kommer garantert mer utsettelser fra film/tv-verden så du får det her. Det er ekstremt kjedelig at verden er som den pr dato, men Hollywood kommer sterkere tilbake tilbake, til da er det helse som går først fremfor alt annet. Stengingen av film/TV-serier ble allerede stoppet opp i mars!

Kanskje du også liker

Tom Nordlie ny trener for Lillestrøm

Jörgen Lennartsson (54) er ferdig som trener i Lillestrøm SK, som må spille kvalifisering mot Start om fornyet spill i Eliteserien. Det var Romerikes Blad som var …

Les Mer

Ukens leder – Saken mot Laila Bertheussen. Et brudd på Demokratiet?

Laila Anita Bertheussen er samboer med tidligere Justisminister Tor Mikkel Wara. De har holdt sammen siden 1994. Hun har aldri lagt skjul på at hun …

Les Mer

Nettsiden får seg ny vår

Det er mye som skjer om dagen og som nettside må vi hele tiden være der for leseren for å være på nett. Det siste …

Les Mer