Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Manchester United er enige om å signere Odion Ighalo

Manchester United har avtalt en avtale om å signere spiss Odion Ighalo på en seks måneders låneavtale i påvente av medisinsk behandling.

30-åringen, som har spilt for den kinesiske Super League-klubben Shanghai Shenhua, forventes å ankomme for å reise til Manchester i løpet av de neste dagene for å fullføre en overraskelse i siste øyeblikk etter at Spurs la et sent bud på den tidligere Lyn-spilleren.

Ole Gunnar Solskjær antydet at klubben undersøkte muligheten for et lån for en spiss med Marcus Rashford ute skadet, og det ble gjort et forsøk på den tidligere Watford-spissen.

United hadde mislyktes i et forsøk på å få Bournemouth-spissen Joshua King tidligere på dagen på fredag, men klarte å forsegle en avtale for Ighalo før klokka 23.00. Avtalen er forstått som en seks måneders avtale uten mulighet til å kjøpe på slutten og offisiell bekreftelse kan ta noe tid på grunn av tidsforskjellen.

I løpet av sin beste sesong i Premier League scoret Odion 15 mål, og Solskjær håper at han kan bringe et tilsvarende antall mål til Old Trafford for andre halvdel av sesongen, med United som ønsker å komme blant de fire beste i Premier League med stjernen Marcus Rashford er ute resten av sesongen på grunn av skade.

Kanskje du også liker

Burton C Bell slutter i Fear Factory, går ut mot bandets «giftige klima»

Fear Factory’s nyere historie har hatt flere vendinger enn en såpeopera, og det er nå tatt en annen sving inn i det ukjente da vokalisten …

Les Mer

Thierry Henry: Tidligere Arsenal-spiller tar affære over rasisme og mobbing

Tidligere Arsenal og Frankrike-angriper Thierry Henry sier at han fjerner seg fra sosiale medier på grunn av rasisme og mobbing på tvers av plattformer. 43-åringen …

Les Mer

Ukens leder – Handling på rødt nivå

Etter at myndighetene igjen innførte rødt nivå på Covid-19 her i Norge ble det innført munnbind og økte avstandsregler i alle butikker samt mengdekontroll på …

Les Mer