Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Manchester United er enige om å signere Odion Ighalo

Manchester United har avtalt en avtale om å signere spiss Odion Ighalo på en seks måneders låneavtale i påvente av medisinsk behandling.

30-åringen, som har spilt for den kinesiske Super League-klubben Shanghai Shenhua, forventes å ankomme for å reise til Manchester i løpet av de neste dagene for å fullføre en overraskelse i siste øyeblikk etter at Spurs la et sent bud på den tidligere Lyn-spilleren.

Ole Gunnar Solskjær antydet at klubben undersøkte muligheten for et lån for en spiss med Marcus Rashford ute skadet, og det ble gjort et forsøk på den tidligere Watford-spissen.

United hadde mislyktes i et forsøk på å få Bournemouth-spissen Joshua King tidligere på dagen på fredag, men klarte å forsegle en avtale for Ighalo før klokka 23.00. Avtalen er forstått som en seks måneders avtale uten mulighet til å kjøpe på slutten og offisiell bekreftelse kan ta noe tid på grunn av tidsforskjellen.

I løpet av sin beste sesong i Premier League scoret Odion 15 mål, og Solskjær håper at han kan bringe et tilsvarende antall mål til Old Trafford for andre halvdel av sesongen, med United som ønsker å komme blant de fire beste i Premier League med stjernen Marcus Rashford er ute resten av sesongen på grunn av skade.

Kanskje du også liker

Anbefaling av Kias Sport & Sykkel

Halvard Henry med Venner er en nettside som skriver om alt og fanger et stort bilde fra verden vår, i denne artikkelen får du en …

Les Mer

Skuespilleren Sam Lioyd er død

Sam Lloyd skuespiller som er mest kjent for å spille advokat Ted Buckland på Scrubs, og også gjestet i flere populære serier som Seinfeld og …

Les Mer

Deep Purple er tilbake med nytt album Whoosh! og europaturné starter 31.mai

Deep Purple vil gi ut sitt nye album Whoosh! 12. juni. Legendene er tilbake med sitt 21. album, det markerer tredje gang de har jobbet …

Les Mer