Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Manchester United er enige om å signere Odion Ighalo

Reklame

Manchester United har avtalt en avtale om å signere spiss Odion Ighalo på en seks måneders låneavtale i påvente av medisinsk behandling.

30-åringen, som har spilt for den kinesiske Super League-klubben Shanghai Shenhua, forventes å ankomme for å reise til Manchester i løpet av de neste dagene for å fullføre en overraskelse i siste øyeblikk etter at Spurs la et sent bud på den tidligere Lyn-spilleren.

Ole Gunnar Solskjær antydet at klubben undersøkte muligheten for et lån for en spiss med Marcus Rashford ute skadet, og det ble gjort et forsøk på den tidligere Watford-spissen.

United hadde mislyktes i et forsøk på å få Bournemouth-spissen Joshua King tidligere på dagen på fredag, men klarte å forsegle en avtale for Ighalo før klokka 23.00. Avtalen er forstått som en seks måneders avtale uten mulighet til å kjøpe på slutten og offisiell bekreftelse kan ta noe tid på grunn av tidsforskjellen.

I løpet av sin beste sesong i Premier League scoret Odion 15 mål, og Solskjær håper at han kan bringe et tilsvarende antall mål til Old Trafford for andre halvdel av sesongen, med United som ønsker å komme blant de fire beste i Premier League med stjernen Marcus Rashford er ute resten av sesongen på grunn av skade.

Kanskje du også liker

Miljøbomben ingen snakker om

Hver nyttårsaften fyrer vi i verden opp millioner av tonn med co2 rett ut i luften. Millioner av kroner går rett opp i røyk til …

Les Mer

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert …

Les Mer

Ukens leder: My Little Pony – underholdning for alle

Ukens leder av Lars Nicolai og sønnen Nicolai på 12 år. Folk i alle aldre, unge og gamle samler seg rundt tv apparatene for å …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly