Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Manchester United er enige om å signere Odion Ighalo

Manchester United har avtalt en avtale om å signere spiss Odion Ighalo på en seks måneders låneavtale i påvente av medisinsk behandling.

30-åringen, som har spilt for den kinesiske Super League-klubben Shanghai Shenhua, forventes å ankomme for å reise til Manchester i løpet av de neste dagene for å fullføre en overraskelse i siste øyeblikk etter at Spurs la et sent bud på den tidligere Lyn-spilleren.

Ole Gunnar Solskjær antydet at klubben undersøkte muligheten for et lån for en spiss med Marcus Rashford ute skadet, og det ble gjort et forsøk på den tidligere Watford-spissen.

United hadde mislyktes i et forsøk på å få Bournemouth-spissen Joshua King tidligere på dagen på fredag, men klarte å forsegle en avtale for Ighalo før klokka 23.00. Avtalen er forstått som en seks måneders avtale uten mulighet til å kjøpe på slutten og offisiell bekreftelse kan ta noe tid på grunn av tidsforskjellen.

I løpet av sin beste sesong i Premier League scoret Odion 15 mål, og Solskjær håper at han kan bringe et tilsvarende antall mål til Old Trafford for andre halvdel av sesongen, med United som ønsker å komme blant de fire beste i Premier League med stjernen Marcus Rashford er ute resten av sesongen på grunn av skade.

Kanskje du også liker

Stjørdals-Blink Fotball og Grorud Fotball er klare for OBOS-Ligaen

Årets sesong er nå over i Postnord-Ligaen og her er det vinnere og tapere. Vi starter først med vinnerne: Stjørdals-Blink Fotball rykker opp til OBOS-Ligaen …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – I dag er det 10 år siden Ronnie James Dio døde

Dagen i dag i musikkhistorien I dag 16.05 er det ti år siden Ronnie James Dio døde i en alder av 67 år. Legenden fra Portsmouth, New Hampshire USA …

Les Mer

Halvards Topp 20 julesanger – 2019

Julen er rundt hjørnet og jeg har alltid settet stor pris på å komme med en Topp 20 liste, det startet på min gamle blogg …

Les Mer

Reklame