Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Marco Silva sparket som manager i Everton FC

24 timer har gått etter det ydmykende 5 – 2 tapet mot rivalen Liverpool og det alle har ventet på skulle skje skjedde i kveld. Marco Silva (42) har fått sparken i Everton og statistikken sier det meste:

60 kamper, 24 seire, 12 uavgjorte og 24 tap. Vinnerprosenten var på lave 40 % som er borte i mot historisk for et så stort lag som det Everton er. Valget som ble tatt i kveld er forståelig for 42-åringen burde aldri vært ansatt i klubben fra Liverpool som har en fortid i Hull City, Watford FC.

Silva varte i litt over 18 måneder på Goodison etter å ha blitt utnevnt i slutten av mai 2018 da han erstattet Sam Allardyce. The Toffees endte på en 8.plass i sin første sesong som manager som i dag forlater klubben i dag på 18.plass med kun 14 poeng etter 15 kamper i Premier League.

Duncan Ferguson (Big Dunc) med 230 kamper for Everton er midlertidig manager og vil ha ansvaret for laget når de nå på lørdag tar i mot Chelsea. Stor oppgave for 47-åringen med syv kamper for Skottland fra 1992 til 1997!

Everton FC melder på sin nettside i kveld at klubben tar sikte på å bekrefte en ny fast manager så raskt som mulig. Hvem er linket til den ledige jobben på Goodison Park? Artikkelen fortsetter under bildet.

David Moyes, Marcelo Gallardo, Eddie Howe, Chris Wilder, Mikel Arteta, Mark Hughes, Rafa Benitez, Mauricio Pochettino, Patrick Viera, Erik Ten Hag og selvfølgelig ikke minst Big Dunc som er Halvard Henry og co favoritt til å ta over den ledige manageren på Goodison Park. Det er helt klart tunge og spennende tider i Everton om dagen, men er det en ting jeg er sikker på er at klubben kommer seg over dette. Første kamp er allerede om to dager og helt ærlig er det noen som kan skremme spillerne til å ta ansvar så er det nettopp Big Dunc med fortid i Newcastle United som spiller!

Kanskje du også liker

Neil Cox har kommet hjem til Scunthorpe United etter 29 år som spiller og manager

Scunthorpe United er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Neil Cox som vår nye First Team Manager. 48-åringen kommer fra Notts County, der han var …

Les Mer

After Life er tilbake med ny sesong som vil ha premiere på Netflix 24.april

Etter et år pause er endelig After Life tilbake med ny sesong på Netflix. Serien fortsetter der sesong 1 slapp som handler om en sørgende …

Les Mer

Intervju med Leif bak murene på Halden Fengsel

Vi i Halvard Henry og co har et dypt ønske om å snakke med mannen i gata og de som ikke takler livet, og i …

Les Mer