Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Markus Henriksen klar for Bristol City

Reklame

Nå i kveld skriver Sky Bet Championship-klubben Hull City at de har blitt enig med Bristol City om å låne ut landslagsspilleren, Markus Henriksen (27) på lån ut sesongen. The Tigers uttaler på klubbens nettside:

Alle i klubben vil ønske Markus lykke til under hans kortsiktige lån på Ashton Gate.

Trønderen har vært ute i kulden i Hull City siden sommer så dette utlånet kan være med på å sikre fremtiden til 27-åringen, som blir garantert med å finne på de 11 utvalgte landslagsspillerne til Lägerback når Norge spiller mot Serbia i mars. Markus Henriksen siste kamp var mot nevnte Bristol City i 2018/19 sesongen da Hull spilte 1 – 1 i siste runde, som selvfølgelig 27-åringen scoret selvmål.

Andre spillere som har valgt å forlate Hull City i dette vinduet er: Jarrod Bowen (Mest sannsynligvis går til West Ham, Kamil Grosicki til West Bromwich, Josh Windass til Sheffield Wednesday).

Lykke til i Bristol City, Markus.

Kanskje du også liker

Plateanmeldelse: Pearl Jam – Gigaton

Etter å ha gitt ut 4 singler i forkant av albumet og også en etter at albumet Gigaton ble slippet, fikk jeg endelig rota meg …

Les Mer

Ukens Leder – Leeds United tilbake i Premier League etter 16 år

Fredag ble det klart at Leeds United er tilbake i Premier League etter å vært på nivå 2 og tre år i 16 år. Dette …

Les Mer

David Roback fra Mazzy Star er død

Tidligere denne uken kom den triste beskjeden at gitarist og medlem i det alternative rock-bandet Mazzy Star hadde tapt kampen mot kreften i en alder av 61 …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly