Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Michael Nader som spilte Dex Dexter i Dynastiet er død

Michael Nader mest kjent for å ha spilt Dex Dexter på det originale Dynastiet og Dimitri Marick på All My Children døde mandag i en alder av 76 år.

«Med tungt hjerte deler jeg nyheten om at min elskede, Michael, er død,» sa Naders kone Jodi Lister i en uttalelse fra MichaelFairmanTV.com. “Vi hadde 18 fantastiske år sammen med de mange hundene vi fostret og adopterte. Nylig var Michael så begeistret for å komme i kontakt med vennene sine fra rollebesetningen i Dynastiet under Emma Samms virtuelle hendelse for å hjelpe til med å skaffe midler til Long-Covid-forskning. Han var en vakker og fascinerende mann med mange talenter og ferdigheter. Jeg kommer til å savne ham for alltid. ”

Skuespilleren døde i sitt hjem i Nord -California, med Lister og redningshunden Storm ved sin side. Dødsårsaken hans var en ubehandlet kreftform.

Nader ble med i Dynastiets rollebesetning i 1983 via en episode med tittelen «Dex.» Karakteren hans ville fortsette med et minneverdig kjærlighetsforhold med Alexis Carrington (spilt av Joan Collins), sammen med flere andre bemerkelsesverdige kvinnelige karakterer. Han forble med primetime til seriens finale i 1989.

Nader spilte også i All My Children, som han ble med i 1991. I løpet av sine første 10-årige runde romantiserte Nader karakter noen av Pine Valleys fineste, inkludert Erica Kane (spilt av Susan Lucci). Selv om Nader forlot showet i 2001, kom han kort tilbake i 2013 under såpens kortvarige serietid på Prospect Parks online nettverk.

Skuespillerens andre jobber på TV inkluderte roller i Cold Case, Law & Order: SVU, The original Flash, Magnum, P.I. og Gidget.

Michael Nader er født 19.02.1945 i St Louis, Missouri, USA og døde 23.08.21 i sitt hjem i Nord California i en alder av 76 år. Jeg husker Michael Nader godt fra barndommen da jeg elsket å se på Dynastiet på NRK. Hans rolle som kjekkasen Dex der hadde en stor kjærlighet til Alexis glemmer jeg aldri, det var et stort for en fan som gikk inn i TV-historien som du kan se under.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Manic Street Preachers er aktuelle med deres 14 album The Ultra Vivid Lament som kommer ut i september

Deres ABBA, David Bowie og REM inspirerte 14. album kommer i september som lanseres med en perle som takler vår «evige kulturstatskrig». Manic Street Preachers …

Les Mer

David Luiz forlater Arsenal etter sesongen

David Luiz forlater Arsenal på slutten av sesongen. Rapportene hevder at forsvareren har informert Gunners om at han har til hensikt å forlate Emirates i …

Les Mer

Musikkåret 1991

For 30 år siden var jeg 15 år og bodde på Lunner i Hadeland og var allerede da en lidenskapelig stor fan av musikk. På …

Les Mer