Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mick Fleetwood er nå åpen for Fleetwood Mac gjenforening med Lindsey Buckingham

Tilbake i 2019 avsluttet Fleetwood Mac en episk 50-årsjubileumsturné som fungerte som deres første ordentlige serie live-show siden de skilte med Lindsey Buckingham året før. Nå har deres bandleder og trommeslager Mick Fleetwood avslørt at han ønsker å gjøre en skikkelig avskjedsturné med hele bandet, inkludert Buckingham selv – som markerer en dramatisk 180-graders sving fra der han sto for nøyaktig et år siden.

I et nytt intervju med Rolling Stone forklarte Fleetwood at koronaviruspandemien har gitt ham god tid til å revurdere forholdene og målene. Uten tvil den største i tankene hans er å få alle sammen igjen for å opptre live en siste gang, spesielt etter at bandets berømte gitarist og grunnlegger Peter Green døde uventet i fjor sommer.

«Jeg tror visjonen for meg, og jeg tror det ville være veldig passende, er at vi faktisk sier» dette er farvel «og går ut og faktisk gjør det,» sa Fleetwood om en avskjedsturné. “Det har alltid vært min visjon, og jeg er helt sikker på at vi kan gjøre det. Vi skylder fansen det. ”

På spørsmål om den potensielle avskjedsturnéen betydde at han ikke lenger var heftig imot at Buckingham skulle bli med i bandet, forklarte Fleetwood at Greens død tillot de to å komme i kontakt igjen og lappe vennskapet deres. «Jeg har virkelig hatt glede av å bli koblet til Lindsey, som har vært nådig og åpen,» sa han. “Og vi begge har vært vakkert ærlige om hvem vi er og hvordan vi kom dit vi var.

«Jeg ser på Fleetwood Mac som en stor familie,» fortsatte Fleetwood. “Alle spiller en viktig rolle i historien vår, til og med noen som [tidlig syttitalls] gitarist Bob Welch, som var enorm og noen ganger blir glemt. Lindseys posisjon i Fleetwood Mac vil av åpenbare grunner aldri bli glemt, da den aldri skal glemmes. Ville jeg elske å tenke at (gjenforening) kunne skje? Ja. Jeg vil gjerne tro at vi alle kan bli helbredet, og også respektere menneskene som er i bandet, Neil Finn og Michael Campbell. »

Det er imidlertid ikke bare opp til Fleetwood om Buckingham vil bli med i bandet eller ikke. Tilbake da han usikkert ble sparket, erkjente Buckingham at han hadde falt sammen med Stevie Nicks. Fleetwood innrømmet at han «ikke kan snakke for dynamikken» mellom Nicks og Buckingham fordi «det er så kjent at de er kritt og ost på så mange måter, og likevel ikke,» men håper de kan ha en egen forsoning. I det minste kunne de begge binde seg over sine nylige streifestreker i TikTok-berømmelse.

Uansett er Fleetwood bare glad for å være tilbake på snakk med Buckingham i det hele tatt, noe som er en vakker ting å se. «Jeg vet med sikkerhet at jeg har tenkt å lage musikk og spille igjen med Lindsey,» sa han i intervjuet. “Jeg vil elske det. Det trenger ikke være i Fleetwood Mac. Og Fleetwood Mac er en så rar historie. Alle spillerne i stykket er i stand til å snakke og snakke for seg selv. På en eller annen måte vil jeg gjerne at elementene som ikke er helbredet, blir helbredet. Jeg elsker fantasien om at vi kunne krysse broen og alle kunne dra med kreativ, helhetlig energi, og alle kunne bli helbredet med nåde og verdighet. ”

Er det håp etter at Mick Fleetwood har begynt å snakke med tidligere kamerat, kollega Lindsey Buckingham? Kommer Lindsay tilbake i den legendariske bandet som har vært aktiv siden 1967!

Kanskje du også liker

Ukens leder – Usikker vei videre for FRP?

Siv Jensen ga seg som øverste politiske leder i Fremskrittspartiet 8 mai, og det snakkes allerede om hvem som skal ta opp arven etter Siv. …

Les Mer

Filmanmeldelse: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Av og til kommer det en film som alle snakker om og igjen har Netflix levert en sånn film som fenger alle aldre. I Eurovision …

Les Mer

B.J. Thomas – Country og pop-stjerne tapte kampen mot kreften

Billy Joe Thomas (bedre kjent som B.J. Thomas – Grammy-vinnende sangeren som hadde suksess på pop, country og gospellistene med hits som I Just Can’t …

Les Mer