Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mick McCarthy ny manager for Cardiff City

Reklame

Det har vært noen spennende dager etter at Neil Harris ble sparket etter at Cardiff City tapte 0 – 1 hjemme mot QPR tidligere denne uken. I går fredag kom nyheten at klubben fra Wales hadde ansatt Mick McCarthy (Tidligere Ipswich Town, Sunderland) som ny manager.

Cardiff City er glad for å bekrefte utnevnelsen av Mick McCarthy som klubbens nye manager for resten av sesongen 2020/21. Mick vil bli med til den walisiske hovedstaden av assisterende manager Terry Connor, mens James Rowberry og Andy Dibble vil fortsette i rollene som henholdsvis førstelagstrener og keepertrener.

Tan Sri Vincent Tan sa om avtalen:

“Jeg ønsker personlig velkommen Mick og Terry til vår fotballklubb og ønsker dem lykke til.

«Jeg har hatt glede av den korte samtalen jeg har hatt med Mick, og jeg er trygg på at han er den rette mannen til å påta seg ansvaret for å forbedre våres opptredener og rikdom.»

Mick har masse av ledererfaring på klubb og internasjonalt nivå.

Mick, som var kaptein for Irland i sine spilledager, har to ganger vært manager for Irland spesielt med dem til utslagsfasen av FIFA verdensmesterskapet i 2002.

På klubbenivå vant han mesterskapstitler med både Sunderland og Wolverhampton, samtidig som han ledet alle fire av sine innenlandske sider til Play-Off-kampanjen.

«Jeg er glad for å være her,» sa Mick til Cardiff City TV. «Jeg er begeistret over muligheten.

«Jeg vil få klubben tilbake til å vinne kamper, og jeg vil få smil på ansiktet til spillerne. Hvis vi gjør det, får vi tilbake smil på fansen.

«Vi har en god spillergruppe, og jeg gleder meg til å komme ned på jobb.

Første kamp for McCarthy som ny manager er borte mot Barnsley onsdag 27.januar. Bokstavelig talt har 61-åringen fra nevnte Barnsley mye å ta tak i om dagen, som kommer fra kypriotiske klubben Apoel FC som han ble sparket av 5. januar 2021 etter et løp på 2 seire, 1 uavgjort og 5 tap på sine åtte ansvarlige kamper.

Kanskje du også liker

Anbefaling av Kias Sport & Sykkel

Halvard Henry med Venner er en nettside som skriver om alt og fanger et stort bilde fra verden vår, i denne artikkelen får du en …

Les Mer

Monaco har sparket Leonardo Jardim for andre gang på ett år

Leonardo Jardim har fått sparken av Ligue 1-klubben Monaco et drøyt år siden han tidligere ble sist sparket av samme klubb, opplyser en kilde nær …

Les Mer

Årets finale i MGP vil bli husket for en ting – Systemet taklet ikke for mye emojis

Ord som skandale, pinlig passer seg rett og slett ikke. La oss være enig at NRK har dritet seg ut skikkelig, og når Anders Martinius Tangen fra escNorge sammenligner …

Les Mer