Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mitch Harris Avklarer hans engasjement med NAPALM DEATH Album og fremover med sitt prosjekt Brave The Cold sammen med Dirk Verbeuren fra Megadeth

Napalm Death-gitaristen Mitch Harris, som har tatt permisjon fra bandet siden slutten av 2014 for å fokusere på familielivet, snakket med Rock Titan om hans engasjement i Napalms nye studioalbum, «Throes Of Joy In The Jaws Of Defeatism» . Harris, som bor i Las Vegas, Nevada, USA spilte gitar på platen, men er ikke en del av gruppens turnéoppstilling.

Mitch diskuterte sin status pr dato med bandet mens han promoterte «Scarcity», debutalbumet fra hans Brave The Cold-prosjekt, med trommeslager Dirk Verbeuren i Megadeth.

Harris:

«Jeg fløy over til England og spilte inn» gitarer for ‘Throes Of Joy In The Jaws Of Defeatism’. Jeg var der i en uke. Shane Embury (bassist) hadde så mye materiale. Jeg lagret mitt originale materiale til Brave The Cold til slutt. Lang historie kort, jeg ønsket å hjelpe mine kamerater  Jeg ønsket å se mine venner og familie. Og produsent Russ Russell – han er et av mine nærmeste mennesker. Og jeg kan ikke se en Napalm Death-plate uten ham. Jeg mener, jeg savner å jobbe med ham også.

«Det var for to år siden eller mer (at jeg la ned sporene mine), faktisk – like etter at moren min døde. Før hun gikk bort var hun «som,» Jeg vil at du skal gjøre Napalm-albumet og Brave The Cold og gjør dine egne ting. Gjør det. Følg musikken din og bare få det til å skje. ‘ Rett etter kom jeg tilbake til jobb. Dirk og jeg begynte å jamme, og så sendte de meg over til England for å gjøre det nye Napalm Death albumet som nå er ute.

«Jeg er glad jeg børstet støvet av gitaren legger Mitch til. Jeg mener, jeg hadde spilt, men ikke som før. Plutselig var jeg i bedre form for NAPALM-platen, som var bra, for den var faktisk mer fysisk krevende. Brave The Cold er litt mer – Jeg vet ikke – vokaldrevet. »

Tilbake til sommeren 2018 fortalte frontfigur Mark «Barney» Greenway  (Napalm Death til TotalRock Radio at Harris fortsatt var medlem av bandet. «I utgangspunktet gikk Mitch i pause, bare på grunn av omstendigheter,» sa han. «Offisielt kan jeg si at han har spilt på det nye albumet – det splitter nye albumet. For her er tingen: alle var som:» Å, Mitch har ikke spilt med deg på tre år. Han må være ute av bandet. . ‘ Vi var som: «Se, hvis han ikke er med i bandet, vil vi gi deg beskjed.

Men det er han ikke.» Og ingen trodde oss. Vel, ikke noen, men mange mennesker var som, «Nei. Dette kan ikke være riktig.» Vi var som: «Se, han er på pause. Han har å gjøre med ganske alvorlige ting. Så vær så snill.» Og så, ja, han har spilt på det nye albumet. Hva som vil skje utover det, er jeg ikke sikker på ennå. Men, ja, han har spilt på det nye albumet. »

Scarcity» ble utgitt 2. oktober via Mission Two Entertainment. Platen ble produsert av Logan Mader, som tidligere har jobbet med blant annet Goijra, Fear Factory, Cavalera Conspiracy og W.A.S.P.

Det har vært en viss forvirring blant fans om tilstanden til Mitch Harris engasjement med Napalm Death. Gitaristen som har vært medlem av bandet i mer enn tretti år tok en «ubestemt pause» fra gruppen i 2014 og nevnte en sykdom i familien som årsak. På den tiden forsikret en uttalelse fra bandet til fansen «at dette ikke er en permanent ordning,» men Harris forble fraværende i alle etterfølgende Napalm Death konserter de siste seks årene. Som fan er det ingen tvil om at jeg er fra meg av glede å se Mitch tilbake der jeg liker å ha ham, mannen er en gud på gitar, stemmen er unik som du ser over og nede på artikkelen. Her snakker vi om en kultpersonlighet i Grindcore, og det er spennende å se hvor langt Brave The Cold kan gå som band, for det er ingen tvil om Dirk fra Megadeth og Mitch fra nevnte Napalm Death kan fort bli de nye favorittene til Halvard Henry!!

Kanskje du også liker

Prince -Purple Rain er 35 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Prince startet et 24 ukers løp på toppen av de amerikanske albumlistene med Purple Rain i 1984. Hans sjette studioalbum med …

Les Mer

Kirk Douglas er død

Kirk Douglas, en av de siste overlevende stjernene i Hollywoods gullalder og far til Michael Douglas, er død i en alder av 103 år. Michael …

Les Mer

Anbefaling av Kias Sport & Sykkel

Halvard Henry med Venner er en nettside som skriver om alt og fanger et stort bilde fra verden vår, i denne artikkelen får du en …

Les Mer