Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

MOM er kansellert etter åtte sesonger

CBS kunngjorde onsdag at komedien fra Chuck Lorre med Allison Janney i hovedrollen slutter i mai etter åtte sesonger.

«I løpet av de siste åtte årene har vi hatt den store ære å få disse fantastiske figurene til liv, og dele kampene og triumfer med millioner av seere hver uke,» sa produsenter Lorre, Gemma Baker og Nick Bakay. “Fra begynnelsen satte vi oss for å fortelle historier om utvinning fra alkoholisme og avhengighet som sjelden blir portrettert i en komedieserie i nettverket.

Enten det var de følelsesmessige reaksjonene fra live publikum på kvelden inne i scene 20, eller diskusjoner i Det hvite hus angående opioidkrisen, eller de personlige historiene vi fortsetter å motta på sosiale medier, er vi stolte over å vite at mor har hatt en positiv innvirkning. så mange liv. Vi er alltid takknemlige for våre strålende rollebesetninger og gjestestjerner, fantastiske forfattere og fantastiske mannskap for å gå på denne reisen med oss. ”

Nyheten kommer måneder etter at skuespillerinnen Anna Faris sjokkerte bransjen og kunngjorde at hun ikke ville komme tilbake for multikamera-komediens åttende sesong.

«Siden premieren har MOM berørt folks liv ved å ta tak i tungtveiende, men likevel relaterte emner, med en perfekt, behendig berøring,» sa Kelly Kahl, president, CBS Entertainment. “MOM omdefinerte hva en komedie kan være, og vi er stolte over å ha vært nettverket til denne fantastiske serien. Vi er dypt takknemlige for Chuck Lorre og hans enormt kreative produksjonsteam, styrt av Gemma Baker og Nick Bakay, og den utrolig talentfulle rollebesetningen, ledet av den fenomenale Allison Janney. ”

Beslutningen om å avslutte MOM som for tiden er CBS ‘lengste løpende manus-komedieserie, kommer timer etter at nettverket delte ut fornyelser til Lorres Bob Hearts Abishola og Jim Reynolds’ The Neighborhood. Lorres Big Bang Theorys forløper Young Sheldon avventer ord på sin femte sesong og B Positive ble hentet for en hel sesong, og den kommende serien United States of Al vil debutere i april. Alt kommer fra Lorres mangeårige hjem på Warner Bros. TV.

«Chuck, Gemma, Eddie og Nick har skapt en vakker serie med historier som viser de virkelige kampene og suksessene til de som er i bedring,» sa produsenter Warner Bros. TV i en uttalelse.

«Vi er dypt stolte av MOM rollebesetning, mannskap og forfattere for innflytelsen i deres arbeid har hatt, og vil fortsette å ha, på seere over hele verden, og vi takker våre partnere på CBS for at disse historiene ble fortalt. »

Finalen til MOM sendes torsdag 6. mai klokken 21:01. på CBS. Det er ingen tvil om at jeg synes dette er en trist nyhet. MOM er en serie som har gjort inntrykk på meg, mye på grunn av historiene til Christy Plunkett, Bonnie Plunkett, Violet Plunkett, Majorie Armstrong, Jill Kendall, Wendy Harris, Tammy Diffendorf.

Handlingen

MOM følger Christy Plunkett (Anna Faris), en enslig mor som, etter å ha taklet kampen mot alkoholisme og narkotikamisbruk, bestemmer seg for å starte livet på nytt i Napa, California, jobbe som servitør og delta på anonyme alkoholister. Moren hennes, Bonnie Plunkett, (Allison Janney) er også en rusavhengig. Christys datter, Violet (Sadie Calvano), som ble født da Christy var 17, har også blitt en tenåringsmor av kjæresten Luke (Spencer Daniels). Christy har også en ung sønn, Roscoe (Blake Garrett Rosenthal) av sin tidligere ektemann, Baxter (Matt Jones)..

Christy går til slutt tilbake på skolen og forfølger drømmen om å bli advokat, mens Bonnie utvikler et romantisk forhold til en pensjonert stuntmann ved navn Adam Janikowski (William Fichtner), som hun til slutt gifter seg med. Gjennom alt stoler Christy og Bonnie på deres støttesystem fra AA, inkludert den kloke Marjorie (Mimi Kennedy), den velstående og materialistiske Jill (Jaime Pressly), den underdanige og noen ganger altfor emosjonelle Wendy (Beth Hall) og de høytlydende men søte Tammy (Kristen Johnston). Samlet hjelper de hverandre med å holde seg edru i møte med konfliktene de møter i hver episode.

Etter avgangen til Christy, som flytter til Washington, dykker showet mer inn i de personlige livene til vennene hennes hun etterlot seg. Fra sesong 1 til sesong 7 har seertallene vært på gjennomsnittet 10 million seere. Pr dato har det blitt laget 180 episoder av MOM som hadde premiere 23.september, 2013. Siste episode blir sendt 6.mai på CBS! Stor fan av serien som tørr å snakke om alkoholisme, narkotikaproblemer og spilleproblemer som er et stort problem i samfunnet.

MOM har blitt hyllet av kritikere for å sette søkelyset på rusmisbruk, spilleavhengighet, anstrengte familieforhold, tenåringsgraviditet, hjemløshet og død. Serien har vunnet mange priser, blant annet har Janney håvet inn flere EMMY-trofeer.

Her i Norge går MOM på Fem og TV Norge. Vil du savne serien? Kommentar ønsket velkommen!

Kanskje du også liker

Dagens bursdagsbarn – Tim Robbins

Dagens bursdagsbarn er selveste skuespilleren Tim Robbins som vi kjenner fra store klassikere i filmverden, en som alle husker Robbins i, som er en stor …

Les Mer

Hans Kürsh slutter i bandet sitt med ICED EARTHs Jon Schaffer, DEMONS & WIZARDS

Blind Guardian-frontfigur Hans Kürsh er offisielt ute av Demons & Wizards. Hans gjorde kunngjøringen i dag på sine sosiale medier. Kunngjøringen kommer to uker etter …

Les Mer

Bury FC er kastet ut av engelsk fotball

I dag tidlig kom nyheten om at Bury FC som spiller i League 1 (Nivå 3) i engelsk fotball er blitt kastet ut av ligaen. …

Les Mer