Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Morgan Schneiderlin klar for Nice

I dag ble det klart at den tidligere Southampton FC, Manchester United og nå sist i Everton ble klar for den franske klubben Nice.

Morgan Schneiderlin har sluttet seg til Nice mot en ukjent sum. Landslagsspilleren med 16 kamper for Frankrike har vært i Everton siden han kom fra Manchester United i januar 2017.  30-åringen som er fra Strasbourg spilte 88 kamper i alle konkurranser og scoret ett mål.

Jeg kan snakke om perioden han tilbrakte med meg, og jeg synes det var en god periode, sier Everton-manager Carlo Ancelotti i en uttalelse.

Morgan hadde skader, men i tiden han spilte spilte han bra. Alle i klubben er glade for det han gjorde som profesjonell her, og alle ønsker å ønske ham det beste.

Han hadde et stort jag til å reise tilbake til Frankrike og vi lot han gjøre det,  Schneiderlin hadde muligheten til å dra dit så vi ønsker han alt godt for fremtiden.

Den tidligere Southampton FC-spilleren hadde startet 12 Premier League-kamper av årets sesong før han gjennomgikk kneoperasjoner i februar.

Nice som er ledet av den tidligere stjernen Patrick Vieira  (Arsenal)  endte på 5.plass i Ligue 1-sesongen 2019-20 førte til en for tidlig avslutning på grunn av coronavirus-pandemien.

Kanskje du også liker

Carol Lynley – best kjent fra filmen The Adventure Poseidon er død

Skuespillerinnen Carol Lynley, mest kjent for sin rolle i filmen The Poseidon Adventure fra 1972 døde hjemme i sitt hjem i Pacific Palisades tirsdag etter …

Les Mer

Bury FC har fått utsettelse til tirsdag til klokken 17:00 for å fullføre salg og unngå utkastelse fra EFL

Bury FC har blitt gitt til klokken 17:00 på tirsdag for å fullføre et salg som vil forhindre dem fra å bli kastet ut fra …

Les Mer

Tiger King trakk 34 millioner amerikanske seere på de første 10 dagene serien på Netflix

Netflix’s Tiger King leverte som forventet et stort publikum for Netflix, i hvert fall ifølge Nielsen ratings (Basert på seertall). Kjendisnettstedet Variety melder at dokumentaren …

Les Mer

Reklame