Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Morgan Schneiderlin klar for Nice

I dag ble det klart at den tidligere Southampton FC, Manchester United og nå sist i Everton ble klar for den franske klubben Nice.

Morgan Schneiderlin har sluttet seg til Nice mot en ukjent sum. Landslagsspilleren med 16 kamper for Frankrike har vært i Everton siden han kom fra Manchester United i januar 2017.  30-åringen som er fra Strasbourg spilte 88 kamper i alle konkurranser og scoret ett mål.

Jeg kan snakke om perioden han tilbrakte med meg, og jeg synes det var en god periode, sier Everton-manager Carlo Ancelotti i en uttalelse.

Morgan hadde skader, men i tiden han spilte spilte han bra. Alle i klubben er glade for det han gjorde som profesjonell her, og alle ønsker å ønske ham det beste.

Han hadde et stort jag til å reise tilbake til Frankrike og vi lot han gjøre det,  Schneiderlin hadde muligheten til å dra dit så vi ønsker han alt godt for fremtiden.

Den tidligere Southampton FC-spilleren hadde startet 12 Premier League-kamper av årets sesong før han gjennomgikk kneoperasjoner i februar.

Nice som er ledet av den tidligere stjernen Patrick Vieira  (Arsenal)  endte på 5.plass i Ligue 1-sesongen 2019-20 førte til en for tidlig avslutning på grunn av coronavirus-pandemien.

Kanskje du også liker

Peter Green fra legendariske Fleetwood Mac er død

Grunnlegger og medlem i Fleetwood Mac og innflytelsesrik bluesrockgitarist Peter Green er død i en alder av 73 år. Advokater som opptrer på vegne av …

Les Mer

Lars Nicolai anbefaler den folkekjære artisten Amr Diab fra Egypt

Min gode kollega, energibunten Delshad på jobb kom med en fantastisk anbefaling fra musikkverden jeg kunne høre på. Jeg falt pladask for artisten Amr Diabs …

Les Mer

Topp 10 live favoritter fra musikkens verden

Jeg elsker LIVE og har tenkt lenge på hvorfor ikke lage en Topp 10 Live favoritter fra band jeg har likt opp under årene. Her …

Les Mer