Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Morgan Schneiderlin klar for Nice

Reklame

I dag ble det klart at den tidligere Southampton FC, Manchester United og nå sist i Everton ble klar for den franske klubben Nice.

Morgan Schneiderlin har sluttet seg til Nice mot en ukjent sum. Landslagsspilleren med 16 kamper for Frankrike har vært i Everton siden han kom fra Manchester United i januar 2017.  30-åringen som er fra Strasbourg spilte 88 kamper i alle konkurranser og scoret ett mål.

Jeg kan snakke om perioden han tilbrakte med meg, og jeg synes det var en god periode, sier Everton-manager Carlo Ancelotti i en uttalelse.

Morgan hadde skader, men i tiden han spilte spilte han bra. Alle i klubben er glade for det han gjorde som profesjonell her, og alle ønsker å ønske ham det beste.

Han hadde et stort jag til å reise tilbake til Frankrike og vi lot han gjøre det,  Schneiderlin hadde muligheten til å dra dit så vi ønsker han alt godt for fremtiden.

Den tidligere Southampton FC-spilleren hadde startet 12 Premier League-kamper av årets sesong før han gjennomgikk kneoperasjoner i februar.

Nice som er ledet av den tidligere stjernen Patrick Vieira  (Arsenal)  endte på 5.plass i Ligue 1-sesongen 2019-20 førte til en for tidlig avslutning på grunn av coronavirus-pandemien.

Kanskje du også liker

Ny musikk først januar, uke 2 – 2021

Endelig nytt år med mye ny musikk og vi fortsetter med ny musikk også i det nye året. Vi skuffer ikke og vil levere også …

Les Mer

Konsertanmeldelse med Bjørn Eidsvåg og Sigvart Dagsland

Vår andre mann i redaksjonen i Lars Nicolai Skjølingstad og hans kjære kone Synnøve var på konsert med deres store helt Bjørn Eidsvåg og kameraten …

Les Mer

Monaco har sparket Leonardo Jardim for andre gang på ett år

Leonardo Jardim har fått sparken av Ligue 1-klubben Monaco et drøyt år siden han tidligere ble sist sparket av samme klubb, opplyser en kilde nær …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly