Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mudvayne er offisielt gjenforent etter mange år fra hverandre

Mudvayne har offisielt kunngjort at de har gjenforent seg.

Alternativ-metal-bandet ble grunnlagt i Illinois i 1996, og etter å ha gitt ut fem studioalbum gikk de inn i en lang pause i 2010 og holdt seg i dvale siden, til tross for krav fra fans om å omgruppere seg.

Nå skal Chad Gray (vokal), Greg Tribbett (gitar), Matthew McDonough (trommer) og Ryan Martinie (bass) gå på scenen for første gang siden 13. september 2009 med fire spesielle gjensynsforestillinger satt til Inkcarceration, Louder Than Life, Aftershock og Welcome to Rockville festivaler over hele USA senere i år.

Mudvayne kom opprinnelig inn i en periode med pause mens Gray og Tribbett var opptatt av turné- og innspillingsoppgaver med Hellyeah, bandet ble grunnlagt med Pantera-legenden Vinnie Paul i 2006, som markerte trommeslagerens første retur til musikk etter det tragiske bortgangen til broren Dimebag Darrell  i 2003.

Tribbett, et av Hellyeahs opprinnelige medlemmer, ble sparket fra bandet i 2014 på grunn av det bandet kalte en «giftig situasjon» og senere dannet Audiotopsy, og tvilte om et potensielt gjensyn med Mudvayne.

Likevel var etterspørselen etter bandet, hvis første tre album ble sertifisert gull av RIAA, fortsatt høy da fansen klaget på et gjensyn i årevis.

I offentlige uttalelser holdt forskjellige medlemmer av Mudvayne fansens håp om en gjenforening levende ved ikke å diskontere sjansen for at det noen gang kunne skje.

Da «brbr-deng» -memet (basert på basslinjen fra gruppens hit «Dig» eksploderte i popularitet i 2019, sa Martinie «det er alltid snakk» når han ble spurt om dette hadde sjansen til å anspore til et gjensyn. Han uttrykte takknemlighet mot fansen og la ting åpent avsluttet med å si: «Bare tiden kan vise.»

I 2018 uttrykte Gray og medlemmer av Mudvayne var opptatt med andre band og ba fansen være tålmodig.

Mudvayne er endelig tilbake for fullt etter 11 år pause, bandet har gitt ut fem studioalbum fra 2000 til 2009.

Kanskje du også liker

Spencer Davis fra det legendariske bandet The Spencer Davis Group er død

Spencer Davis er død 81 år gammel. Multiinstrumentalisten og grunnleggeren av The Spencer Davis Group gikk bort på sykehus (19. oktober) mens han ble behandlet …

Les Mer

Klar tale fra Lars Nicolai og Halvard Henry om bruk og kast mentaliteten i samfunnet vårt

La oss begynne med det helt grunnleggende. Vi som er forbrukere kaster mer og mer. Dette er dessverre en økende problem i verden. det må …

Les Mer

Ukens leder – Munnbind forsøpler naturen vår

Munnbind er til å beskytte seg mot Covid- -19 viruset er vel og bra det, og vi mennesker må jo føle seg trygge. Det mange …

Les Mer