Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

My Chemical Romance er gjenforent etter syv år i stillhet

Stillheten er brutt fra emo-heltene My Chemical Romance. Sist vi hørte fra New Jersey bandet var i 2012 da Gerard Way og hans venner spilte sammen sist på en scene nær deg.

Vel, de lot oss ikke vente for lenge, ikke sant? Bare en time etter mystisk erting av fire kryptiske logoer på sosiale medier har My Chemical Romance kunngjort at de kommer til å spille sin første spillejobb på syv år i desember.

Gerard og Mikey Way, Frank Lero og Ray Toro er endelig tilbake for et av de mest etterlengtede showene gjennom tidene i Los Angeles 20. desember i år. Julen kommer tidlig? Absolutt.

Siste gang My Chemical Romance opptrådte live var året før bandet ble oppløst i mars 2013, 19. mai 2012 i deres hjemland New Jersey. På det tidspunktet var det selvfølgelig ikke kjent at 12-sangersettet ville være det siste … frem til nå, altså.

Gruppen kunngjorde da at de kalte det for en dag 23. mars 2013, med en uttalelse som det sto slik:

Å være i dette bandet de siste 12 årene har vært en sann velsignelse. Vi må reise steder vi aldri visste at vi ville gjøre. Vi har vært i stand til å se og oppleve ting vi aldri forestilte oss mulig. Vi har delt scenen med mennesker vi beundrer, mennesker vi ser opp til og best av alt, vennene våre. Og nå, som alle gode ting, har det kommet tid for at det skal ta slutt. Takk for din støtte og for å være en del av eventyret.

Det er ikke klart om My Chemical Romance nå gjenforenes for den første av mange forestillinger, eller rett og slett bare en enorm, episk engang. Gitt sin status som headliner for festivalen før de kalte det for en dag, kunne de ganske enkelt begynne en verdensturné på arenaer og stadioner etter konserten i Los Angeles – men det er bare ønsketenkning på dette tidspunktet.

Det er for øyeblikket ukjent om dette comebacket vil omfatte ny musikk. Gerard og Ray samarbeidet tidligere på året, og spilte inn et par cover for Netflix-tilpasningen til The Umbrella Academy: Hazy Shade Of Winter (Simon & Garfunkel) og Happy Together (The Turtles).

På toppen av det har alle fire medlemmene vært utrolig kreative siden 2013, med Gerard og Ray som ga ut soloalbum (henholdsvis Hesistant Alien og Remember The Laughter), Frank avduker tre fulllengder (stomachaches, Parachuts and this year’s Barriers), og Mikey får på seg New Wave med Electric Century (For The Night To Control).

My Chemical Romance er fra Newark, New Jersey, USA ble grunnlagt i 2001. Gjennombruddet til bandet kom i 2006 da kameratene kom ut med det tredje studioalbumet The Black Parade, som gikk rett inn på 2.plass på Billboard som er USA, 2.plass i Storbritannia og 11.plass på VG-Lista Topp 40.

Her er Halvards favoritter med Emo-heltene som endelig er tilbake etter syv år borte fra offentligheten der medlemmene har hatt andre prosjekter de siste årene. Velkommen tilbake MCR!!

Kanskje du også liker

USA Network har kansellert The Purge etter to sesonger

USA Network gjør sin egen The Purge av original programmering – og The Purge slo ikke til som forventet. Skrekkdramaet, basert på filmserien med samme …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Depeche Modes Enjoy The Silence er 30 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien feirer skikkelig i dag med klassikeren Enjoy The Silence som runder 30 år i dag. Enjoy the Silence er en …

Les Mer

Zombieland 2: Double Tap – Official Trailer

Den første traileren til Zombieland: Double Tap oppfølgeren til komedien i 2009 ble slippet torsdag, og flere av skuespillerne som var med i den første …

Les Mer

Reklame