Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

NBC har kansellert Perfect Harmony etter kun en sesong

Det kommer neppe som en stor overraskelse at Bradley Whitford (The West Wing) nye serie Perfect Harmony ble i dag kansellert etter kun en sesong på NBC.

Sesong 1 av Perfect Harmony ble i gjennomsnitt en demo-rangering på 0,42 og færre enn 2 millioner totale seere i USA. Av de syv sitcomene som NBC sendte denne TV-sesongen, rangerte den på femte plass i begge tiltakene (foran midtsesongen-lanseringen i kansellerte serien Sunnyside som ble tatt av skjermen 15.oktober,2019).

Perfect Harmony – den ene av to serier som NBC sparket på onsdag, den andre er rookie-dramaet Lincoln Rhyme – spilte West Wing-veterinæren Bradley Whitford som en tidligere Princeton-musikkprofessor som pisker et kor i byen. Rollelisten inkluderer også Anna Camp, Will Greenberg, Tymberlee Hill, Geno Segers og Rizwan Manji.

Perfect Harmony hadde premiere på Peacock-kanalen 26.september, 2019 og siste episode ble sendt 23.januar, 2020. Det er 13 episoder av serien og helt ærlig så tviler jeg om dy vil huske komedien/musikalen om noen år, som garantert går i glemmeboka. Traileren til Perfect Harmony ser du under!

Kanskje du også liker

Dagen i dag musikkhistorien – Def Leppards Hysteria gikk rett inn på 1.plass på Billboard

Dagen i dag i musikkhistorien – Def Leppard fikk sitt første nummer 1-album i Storbritannia med Hysteria i 1987, som også gikk rett inn på 1.plass …

Les Mer

Vi skal komme oss gjennom dette – Dette fikser vi, men historien vil bli forandret etter coronaviruset har blitt beseiret!!

Vi er nå inne i en krevende tid som tar på oss alle. Vil vi komme sterkere ut av denne vanskelige tiden når vi beseirer …

Les Mer

Årets finale i MGP vil bli husket for en ting – Systemet taklet ikke for mye emojis

Ord som skandale, pinlig passer seg rett og slett ikke. La oss være enig at NRK har dritet seg ut skikkelig, og når Anders Martinius Tangen fra escNorge sammenligner …

Les Mer

Reklame