Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

NBC har kansellert Perfect Harmony etter kun en sesong

Det kommer neppe som en stor overraskelse at Bradley Whitford (The West Wing) nye serie Perfect Harmony ble i dag kansellert etter kun en sesong på NBC.

Sesong 1 av Perfect Harmony ble i gjennomsnitt en demo-rangering på 0,42 og færre enn 2 millioner totale seere i USA. Av de syv sitcomene som NBC sendte denne TV-sesongen, rangerte den på femte plass i begge tiltakene (foran midtsesongen-lanseringen i kansellerte serien Sunnyside som ble tatt av skjermen 15.oktober,2019).

Perfect Harmony – den ene av to serier som NBC sparket på onsdag, den andre er rookie-dramaet Lincoln Rhyme – spilte West Wing-veterinæren Bradley Whitford som en tidligere Princeton-musikkprofessor som pisker et kor i byen. Rollelisten inkluderer også Anna Camp, Will Greenberg, Tymberlee Hill, Geno Segers og Rizwan Manji.

Perfect Harmony hadde premiere på Peacock-kanalen 26.september, 2019 og siste episode ble sendt 23.januar, 2020. Det er 13 episoder av serien og helt ærlig så tviler jeg om dy vil huske komedien/musikalen om noen år, som garantert går i glemmeboka. Traileren til Perfect Harmony ser du under!

Kanskje du også liker

NBA suspenderer sesongen etter at All-Star spiller Rudy Gobert testet positivt for Coronaviruset

NBA utsetter den nåværende sesongen 2019-20 etter at All-Star-spilleren Rudy Gobert foreløpig testet positivt for coronaviruset. NBA kunngjorde at en spiller på Utah Jazz foreløpig …

Les Mer

Ny musikk mars – del 2, 2020

I siste del av ny musikk først som lovet skulle komme på siste dag i mars skal du få den store gleden til å se …

Les Mer

Bruce Springsteen and the E Street Band med nytt album i oktober

Bruce Springsteen er aktuell med nytt album Letter to You som er det 20 i rekken. Enda mer spennende, 12-spors innsatsen gjenforener Springsteen med E …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly