Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

NCIS; New Orleans er ferdig etter syv sesonger

CBS stenger butikken på et av sine tre NCIS-dramaer.

NCIS: New Orleans, det yngste showet i serien vil avslutte med sin nåværende syvende sesong. Seriefinalen til det Scott Bakula-ledede dramaet sendes 16. mai på CBS.

«Det har vært en stor glede og ære å jobbe med dette showet og med denne utrolige rollebesetningen og besetningen i over 150 episoder,» sa produsentene Christopher Silber og Jan Nash. «Så skuffet som vi er over å se NOLA slutte, kunne vi ikke være stoltere over arbeidet vi har gjort, og er takknemlige for den spektakulære og spenstige halvmåne byen som omfavnet oss i syv fantastiske år.»

Tidspunktet kommer når Silber og Nash samarbeider om en annen inkarnasjon av NCIS-serien med NCIS: Hawaii i nærheten av en serieopphenting på CBS.

«Trist å avslutte kjærlighetsforholdet vårt med denne fenomenale byen, men så takknemlig for alle vennene vi fikk underveis,» sa seriestjerne og utøvende produsent Scott Bakula. “Jeg kommer til å savne musikken. Stor takk til CBS i syv år. ”

Hawaii ville være den fjerde serien i NCIS-serien. Flaggskipet avventer ordet på sesong 19, og per kilder kan det nærme seg slutten, da Harmons avtale for ledende mann er oppe denne sesongen. Kilder sier at når Harmon hørte at CBS ville avslutte flaggskipserien hvis han forlater serien, begynte stjernen og den eksekutive produsenten samtaler med nettverket og produsentene CBS Studios for å komme tilbake for en håndfull episoder hvis prosedyren skulle komme tilbake for en 19. sesong.

Harmon, som oppsto i karakteren til spesialagent Leroy Jethro Gibbs på JAG før han ble spilt av for å lede NCIS, har bidratt til å utvide franchisen til spin-off serien NCIS: Los Angeles og NCIS: New Orleans. NCIS: LA avventer ord på sin 13. sesong på CBS. Harmon er også produsent for NCIS: New Orleans. Han er ikke involvert i NCIS: L.A. Flaggskipet NCIS er det lengste showet på CBS – og det dyreste. Det er også rangert som den mest sette serien på TV, med mer enn 15 millioner seere totalt. NCIS er også verdens største TV-serie nr. 1, etter å ha blitt syndikert både innenlands og internasjonalt, der den er lisensiert i mer enn 200 land og territorier.

«Fra starten NCIS: New Orleans var i stand til å skille seg ut med sin New Orleans-autentisitet,» sa Kelly Kahl, president, CBS Entertainment, «fra farger og musikk til livlighet og historier du bare finner i Big Easy. Takket være de fantastiske talentene til produsentene, forfatterne, rollebesetningen og mannskapet har ‘NOLA’ spilt en nøkkelrolle på timeplanen vår. Vi er glade for å gi det en stor utsendelse, og at seerne får muligheten til å si farvel til favorittkarakterene sine i løpet av den siste sesongen. »

NCIS: New Orleans hadde premiere på CBS 23.september, 2014 og siste episode vil bli avsluttet 16,mai, Pr dato er det laget syv sesonger, 147 episoder av den populære serien. Se en trailer til sesong 1 under!

Vil du savne NCIS; New Orleans? Kommentar ønsket velkommen!

Kanskje du også liker

Ozzy Osbourne – The Nine Lives of Ozzy dokumentar kommer til våren

Ozzy Osbourne reflekterer over livet og karrieren i traileren til den kommende A&E-dokumentaren, Biography: The Nine Lives of Ozzy. Den har premiere til våren på …

Les Mer

Klar tale fra Lars Nicolai Skjølingstad – Video Assistant Referee, VAR ødelegger for fotballen

Jeg er rimelig frustrert over VAR om dagen. Den varslede forvaltningen av regelverket har ikke hatt noen effekt. Snarere tvert imot. VAR i for eksempel …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Marie Osmond er 60 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Olive Marie Osmond (født 13. oktober 1959) er en amerikansk sanger, skuespiller, forfatter, filantrop, talkshow-vert og et medlem av show-forretningsfamilien …

Les Mer