Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Neil Critchley ny manager for Blackpool FC

Reklame

Blackpool Football Club er glade for å kunngjøre at Neil Critchley (41) har sagt ja til å bli manager på en kontrakt som går til slutten av sesongen 2022/23.

En av bare 16 trenere i landet som har oppnådd høyest mulig kvalifisering i spillet, 41-åringen slutter seg til klubben fra regjerende UEFA Champions League-holdere Liverpool, hvor han har hatt stillingen som Under-23 trener.

Etter å ha tjent i den rollen siden 2017, på baksiden av fire år som trener Under-18 trener, har Critchley bidratt til å utvikle noen av Liverpools lyseste unge talenter og internasjonale stjerner.

Denne sesongen har han også tatt ansvaret for de røde i en Carabao Cup-kvartfinale og Emirates FA Cup-uavgjort, og ledet en ungt Liverpool til den femte runden i sistnevnte.

Critchley ble født i Crewe og var akademidirektør i hjembyen klubben i seks år mellom 2007 og 2013.

Eier Simon Sadler sier i en uttalelse til Blackpool FCs nettside:

Jeg vil ønske Neil velkommen når han blir med oss på reisen og takker Liverpool for måten de har håndtert vår tilnærming. At vi har vært i stand til å tiltrekke oss en trener av Neils kaliber, er et bevis på hvordan denne klubben nå blir sett på, og er et resultat av arbeidet som har blitt gjort her de siste månedene.

Neil er en høyt ansett trener som imponerte oss med sin grundige forberedelse og analyse av laget. Vi ønsker at denne klubben skal representere byen og samfunnet ved å spille underholdende fotball, jobbe hardt og være organisert. Vi er overbevist om at Neil kan levere dette og legge planen for vår fotballfilosofi.

Til slutt vil jeg takke Brett, Linton og spesielt Ben for deres harde arbeid i løpet av denne prosessen og en spesiell takk til David Dunn og Tommy Johnson for at de steppet opp på et midlertidig grunnlag for å ta ansvar for laget.

Neil Critchley sier i en uttalelse til klubbens nettside:

Jeg er veldig glad for å komme til Blackpool. Tilliten og troen som er blitt vist i meg fra Simon og Ben gir meg en veldig spesiell følelse inni meg. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, jeg gleder meg veldig til ukene og månedene fremover, møte spillerne, jobbe på gresset, utvikle laget og møte noen av supporterne.

Tiden jeg har hatt i Liverpool har vært veldig spesiell. Jeg har fått utrolig god støtte der fra Alex Inglethorpe, akademisjefen og alle ansatte. Det er en virkelig spesiell fotballklubb og det er menneskene som gjør fotballklubben til det stedet den er. Det måtte ha tatt noe like spesielt, om ikke mer, for at jeg selv skulle tenke på å forlate Liverpool. Men fra samtalene jeg har hatt her, fikk jeg en veldig god følelse av menneskene, hvor de vil at klubben skal gå og hvordan de vil at den skal vokse.

Første kamp for 41-åringen er allerede til lørdag borte mot rivalen Fleetwood Town som blir trent av den tidligere Manchester City, Newcastle United-stjernen Joey Barton. Det er ingen tvil om at dagens ansettelse på Bloomfield Road er spennende!

Kanskje du også liker

Whitney Cummings om tidligere medstjerne Chris D’Elia som er anklaget av flere kvinner for rovdrift av kvinner må stoppes

Skuespillerinnen Whitney Cummings har brutt sin taushet om anklagene om seksuell forseelse mot Chris D’Elia, og sier at hun er “ødelagt og rasende” av det …

Les Mer

Andy Carroll er tilbake i Newcastle United etter åtte år

Andy Carroll er tilbake på St. James ‘Park etter åtte og et halvt år etter at han forlot barndomsklubben til fordel for Liverpool. 30-åringen har …

Les Mer

Burton C Bell slutter i Fear Factory, går ut mot bandets «giftige klima»

Fear Factory’s nyere historie har hatt flere vendinger enn en såpeopera, og det er nå tatt en annen sving inn i det ukjente da vokalisten …

Les Mer