Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Netflix har fornyet Glow med fjerde og siste sesong

GLOW som har gått i tre sesonger med stor suksess på Netflix ble i går fornyet for en siste runde på Netflix, som vil bli Glows fjerde sesong på tjenesten. Skuespillerne Alison Brie, Betty Gilpin og Marc Maron vil vende tilbake til ringen for den 1980-tallets fjerde og siste sesong på streamingtjenesten sammen med skaper og hovedmanusforfatter og produsent Liz Flahive og Carly Mensch.

Nyheten om fornyelsen kommer en måned etter at GLOW debuterte med sin kritikerroste tredje sesong på streamingtjenesten tilbake i august, og bare dager før søndagens Emmy Awards der Gilpin er nominert til Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series for sitt arbeid på sesong 2.

GLOW forteller historien om Ruth, en skuespiller uten arbeid som får sin siste sjanse til stjernestatus gjennom kvinnelig profesjonell wrestling i Los Angeles på 1980-tallet. Showet ble en øyeblikkelig hit blant fans og kritikere, og tjente 15 Emmy-nominasjoner og tre seire, syv Screen Actors Guild Award-nominasjoner og en seier og to Golden Globe-nominasjoner, til dags dato.

Alison Brie snakket nylig om hvordan showet forandret livet hennes – og hennes forhold til kroppen hennes. Skuespilleren, som trente flere timer om dagen for å utføre kampscener og bevegelser på riktig måte, sa at det å tråkke inn i wrestlingringen var en stor selvtillitsforsterker.

Denne jobben har virkelig endret livet for meg på den måten at den koblet meg til kroppen min gjennom wrestling, gjennom den typen trening vi gjør og gjennom måten vi bruker kroppene våre på showet, sa hun nylig til People.

Til og med nakenheten i showet har for meg vært veldig kraftfull fortsatte skuespillerinnen. Det påminner meg selv om at jeg elsker kroppen min, og jeg skammer meg ikke over å dele den på en ikke-seksuell måte på et show… Å vise nakenhet som en representasjon av kvinnelig vennskap og deres nærhet og deres intimitet, var veldig spennende for meg og veldig tro mot den jeg er. Jeg føler meg litt mer som meg selv hvert år av showet.

Det har blitt laget 30 episoder av Glow og en ting kan sies om serien som er basert på Gorgeous Ladies of Wrestling som hadde sin storhetstid på 80-tallet. Fra sesong 1 til 3 får vi hva som skjedde i kulissene hos Gorgeous Ladies of Wrestling!

Sesong 4 av GLOW forventes å treffe Netflix i 2020.

GLOW er en serie som blir husket i mange år fremover. Rett og slett på grunn av skuespillerne og deres fantastiske lag bak kamera, som har bevist på hvor dyktig gjeng dette er. 100 % kvalitet fra sesong 1 og det har også gjort at serien har fått mange fans over hele verden. Nå er det bare å glede seg til fjerde og siste sesong med GLOW!!

Kanskje du også liker

Keeperlegenden Ray Clemence er død

Tidligere England, Liverpool og Tottenham-keeper Ray Clemence er død 72 år gammel. I en uttalelse sier Clemence-familien at han «gikk fredelig bort i dag, omgitt …

Les Mer

Lars Nicolai Skjølingstad og kona Synnøve besøker Statholdergaarden

Jeg er blitt betimelig matinteressert i mitt relativt lange liv. Det siste tiåret har jeg frekventert på mange spennende spisesteder av høy kvalitet, fortrinnsvis i …

Les Mer

Sesongen over i EFL League One og Two, opprykkssluttspill er fastsatt – Krisestemning i Sunderland AFC

Årets seriespill på nivå tre og fire i engelsk fotball er nå over takket være Covid-19 (Coronaviruset) og for noen er dette full krise, i …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly