Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Netflix har fornyet Sex Education for sesong 3

I kveld slapp Netflix den forventet nyheten at deres suksess-serie de siste to sesongene har blitt fornyet med sesong 3.

Netflix bekreftet tredje sesong mandag via videoen nedenfor med rollebesetningsmedlem Alistair Petrie – også kjent som Moordales oppriktige rektor Groff. I den tar Petrie på seg rollen som kunsthistoriker når han undersøker et «utsøkt galleri» med karakterportretter. Han slutter på et bilde av seriens nyeste par, Eric og Adam.

Sex Education raske fornyelse kommer i hælene til The Ranch og BoJack Horseman som er avsluttet, de nylige kanselleringene av nybegynner-serien Spinning Out and Soundtrack og nyheten om at den anerkjente The Crown vil avslutte med sin femte sesong.

Handlingen i sesong 2 som ligger ute nå på strømmetjenesten så er handlingen lagt rundt Otis, som endelig har sikret seg et forhold til Ola blir rammet av virkeligheten og presset fra en videregående skole-romantikk. Romantikken testes videre av introduksjonen av nye studenter som utfordrer status quo på Moordale High og et klamydiautbrudd som får studentene til å stille spørsmål og slite med aktuelle spørsmål.

I hovedrollene finner vi blant annet Gillian Anderson (X-Files), Mikael Persbrandt (Beck), Asa Butterfield (The Boy in the Striped Pyjamas),James Purefoy (Rome og The Following),Stephen Fry (Alice In Wonderland og Hobbiten-filmene).

Sex Education er et ungdomsdrama som spiller på alt det en ungdom har av lidenskap som er drama, sex og spenning. Serien er en stor vinner hos undertegnede, rett og slett på grunn av flere ting. Handlingen er fantastisk som til tider er herlig kleint. Anbefales på det varmeste.

Sesong 3 har premiere i 2021.

Kanskje du også liker

Alex Désert vil erstatte Hank Azaria som stemmen til Carl Carlson på The Simpsons

Denne helgen kommer The Simpsons tilbake for sin 32. sesong, og med det kommer noen store endringer, ettersom showet går bort fra å ansette hvite …

Les Mer

Deep Purple er tilbake med nytt album Whoosh! og europaturné starter 31.mai

Deep Purple vil gi ut sitt nye album Whoosh! 12. juni. Legendene er tilbake med sitt 21. album, det markerer tredje gang de har jobbet …

Les Mer

Metallica – Master of Puppets er 34 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien I dag er det 34 år siden Metallica kom ut med deres tredje studio album, Master of Puppets i 1986. …

Les Mer