Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nettsiden får seg ny vår

Det er mye som skjer om dagen og som nettside må vi hele tiden være der for leseren for å være på nett. Det siste året har vi produsert mange saker som har vært positivt og negativt. Vi skal være en kritisk nettside for deg og nå som samfunnet vårt er under angrep av en usynlig fiende, så går vi nå fra en del ting som har påvirket siden våren 2019.

Vi som er Lars Nicolai Skjølingstad, Tor Arne Pettersen og undertegnede (Halvard Henry Weum) har gått til det valget å legge ned to viktige poster på Halvard Henry og co. Sist postene ble oppdatert var i 2019 så det begynner å bli lenge siden. Suppe by Lars forsvinner, samme gjelder Hobbykokken Tor. Forskjellen er at kollegene mine fortsetter med andre ting på Halvard Henry og co, når dette skjer vites ikke pr dato men du vil få en ny nettside etterhvert som vil få seg en ny vår!

Tor Arne vil være gjesteskribent og har ansvar for nettsiden. Lars Nicolai er ute med en ny leder hver søndag. Jeg derimot som er blogger vil levere hver dag med en post eller to. Det er bare å se frem til en ny vår med oss i Halvard Henry og co som blir en mer som en nettavis. Håper du er fornøyd med dette, du vil merke forandringene etterhvert.

Tusen takk for oppmerksomheten!!

Kanskje du også liker

HBO har fornyet Westworld med sesong 4

Vi jubler ellevilt over at HBO har fornyet Westworld med en ny sesong. I går ble det kjent at kabelselskapet som har blant annet huset …

Les Mer

Ny musikk først – Januar, 2020

Vi er inne i et nytt år med allerede mye ny musikk ute som jeg har den store gleden til å dele med mine lesere. …

Les Mer

Plateanmeldelse: Pearl Jam – Gigaton

Etter å ha gitt ut 4 singler i forkant av albumet og også en etter at albumet Gigaton ble slippet, fikk jeg endelig rota meg …

Les Mer

Reklame