Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Niko Kovač ferdig i Bayern München

Bayern München bekrefter søndag at de har kvittet seg med Niko Kovac (48) som trener.

Kroaten har vært under hardt press i den tyske storklubben helt siden han kom fra Eintracht Frankfurt før forrige sesong. Kovac og Bayern München gikk lørdag kveld på en kjempesmell mot Eintracht Frankfurt. Med 1-5 ble Bayern München påført sitt største nederlag siden 2009.

Bayern melder at de har kommet til enighet med Kovac om å skille lag. Bild skriver at Kovac selv tilbudte Bayern München å gå.

– Jeg tror dette er den rette avgjørelsen for klubben for øyeblikket. Resultatene og måten vi spilte gjorde at jeg kom til denne avgjørelsen, sier Kovac.

Kovac fikk en trøblete start i Bayern forrige sesong, men kom sterkt på oppløpssiden, gikk forbi Dortmund og vant Bundesliga. Laget gikk også til topps i den tyske cupen. Det var andre sesong på rad at Kovac vant cupen. 48-åringen tok Eintracht Frankfurt til cuptriumf våren 2018.

Denne sesongen ligger Bayern München på fjerdeplass etter ti kamper. Det er imidlertid bare fire poeng opp til serieleder Borussia Mönchengladbach. Neste seriekamp er hjemme mot erkerival Dortmund lørdag kveld. Han spilte sist på midtbanen for den østerrikske klubben Red Bull Salzburg og Kroatias landslag, der han hadde vært kaptein siden EM i fotball 2004.

Niko har spilt for Kroatia i flere store mesterskap (VM 2002, EM 2004, VM 2006 og EM 2008). Han har tilbrakt det meste av karrieren i den tyske Bundesliga. Han er en eldre bror av Robert Kovač. Dagene er over som trener for den tyske toppklubben for Niko.

Det går nok ikke lenge før 48-åringen finner seg en ny klubb å være sjef for. Til da er det nok supporterne til Bayern München glad for dagens avgjørelse fra klubben og Robert Lewandowski og lagkameratene hans har noe å stort å se frem til igjen.

Kanskje du også liker

The Smashing Pumpkins går nye veier – Ser åpenbart opp til Depeche Mode og New Order

The Smashing Pumpkins har gitt ut to nye singler i dag som er Cyr og The Color Of Love. Sjefen i The Smashing Pumpkins, Billy …

Les Mer

Metallica – Ride the Lightning er 35 år i dag

Ride the Lightning er det andre studio albumet til det amerikanske heavy metal-bandet Metallica, ble sluppet på denne dagen i dag i 1984. av det …

Les Mer

Strømmetjenesten HBO Max har premiere i USA 27.mai

Warner Media har satt en lanseringsdato for HBO Max. Strømmetjenesten debuterer 27. mai i USA. Tjenesten lanseres med serier som inkluderer Anna Kendricks Love Life, …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly