Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nok en dag i paradiset: Phil Collins saksøker ekskone på grunn av ‘væpnet okkupasjon’ av hans herskapshus i Miami

I disse urolige tider er det altfor lett å bli selvsentrert og fiksert på egne problemer, men bruk et øyeblikk, hvis du vil, å vurdere situasjonen til Genesis-frontfigur Phil Collins, som har en utfordrende tid i sitt personlige liv akkurat nå.

Sangeren har arkivert papirer mot sin ekskone, Orianne Cevey, og anklager henne for et væpnet okkupasjon og overtakelse av hans hjem på 40 millioner dollar.

Selv om Collins og Cevey ble skilt i 2008 hadde paret forsonet seg i 2016, etter at Cevey var splittet fra sin andre ektemann, investeringsbankmann Charles Mejjati. Parets andres lykke ser imidlertid ut til å ha vaklet med Cevey som «giftig» giftet seg for tredje gang i august. Da Collins fikk vite dette ba han om at Cevey skulle forlate Miami-eiendommen, som eksen hittil har nektet å gjøre. Advokater har derfor blitt ansatt en gang til for å ordne opp i denne vanskelighetene.

Rettsdokumentene som er arkivert på vegne av Phil Collins beskylder Cevey og hennes nye ektemann for «en væpnet okkupasjon og overtakelse» av Collins hjem, og hevder at paret «endret alarmkodene, blokkerte overvåkingskameraene, hindret adgang fra leverandører og eiendom. agent, og truer implisitt og eksplisitt med å forlenge deres ulovlige okkupasjon av eiendommen med makt. ” Dokumentene hevder også at paret har ansatt “tre eller fire tungt bevæpnede personer” for å vokte hjemmet. Cevey blir også beskyldt for å ha skapt et «fiendtlig miljø» for ansatte som er ansatt av Collins, og ifølge det populære nettstedet TMZ, «truer han med å frigjøre falske og pinlige anklager om (Collins) med mindre han reforhandler om deres skilsmisseoppgjør i 2008.»

Det skilsmisseoppgjøret ble rapportert på det tidspunktet til det største i britisk rettshistorie, med Collins som betalte 46,68 millioner dollar som en del av avtalen.

I en eksklusiv uttalelse gitt til Vanity Fair, sier Collins advokat Jeffrey D. Fisher: ”Vi fikk et brev fra (Cevey) advokat datert 20. september som var en åpenbar innsats for å ryste Phil med, og som tidligere føderal aktor har jeg null toleranse for det. Så nå skal vi håndheve loven fullt ut mot henne. »

En representant for Orianne Cevey sa at hun «ikke har noe å tilføye for øyeblikket.» Tanker og bønner blir utvidet til alle berørte i denne vanskelige tiden.

Kanskje du også liker

Klar tale fra Lars Nicolai og Halvard Henry om bruk og kast mentaliteten i samfunnet vårt

La oss begynne med det helt grunnleggende. Vi som er forbrukere kaster mer og mer. Dette er dessverre en økende problem i verden. det må …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Freddie Mercury fra Queen døde på denne dagen i 1991 i en alder av 45 år

Dagen i dag i musikkhistorien Rullgardinene gikk «bokstavlig talt» ned for undertegnede 24.11.91 da legenden, helten, underholderen Freddie Mercury døde på dagen i dag i 1991. Tidlig …

Les Mer

Zombieland 2: Double Tap – Official Trailer

Den første traileren til Zombieland: Double Tap oppfølgeren til komedien i 2009 ble slippet torsdag, og flere av skuespillerne som var med i den første …

Les Mer