Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ny musikk først – november, del 2, 2019

Da er jeg endelig tilbake med en ny del av ny musikk først som jeg mener fortjener en stor oppmerksomhet på Halvard Henry og co. Her er ti utvalgte favoritter den siste uken jeg har oppdaget gjennom Spotify, YouTube og andre tjenester der ute i internettet.

Vi er midt oppe i mørketiden og da blir formen etter det og musikk er livet til Halvard Henry og co. Det å oppdage ny musikk hele tiden er en gave som jeg setter høyt. Kos deg med del 2 av ny musikk først i november. Desember er nå to dager unna og kommer det ny musikk i desember? Selvfølgelig. Vi gleder oss!! Spell høyt!!

Kanskje du også liker

Christian Coleman utestengt i to år for manglende narkotikatest

Verdensmesteren på 100 meter Christian Coleman (24) er utestengt i to år etter å ha gått glipp av tre narkotikatester. Den 24 år gamle amerikaneren, …

Les Mer

Takk for alt 2020 – Dere har ikke gitt meg noe positivt – 2021 blir garantert et bedre år

Året 2020 startet med at jeg gikk med krykker til februar etter jeg ble kjørt ned av en person som var ruset på en del, …

Les Mer

10 filmer du bare må se før sommer

Vi er inne i et nytt år og det kommer mange spennende filmer fremover og på min gamle blogg, som nå er lagt ned hadde …

Les Mer