Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gojira er aktuelle med nytt album og har droppet første smakebit til det kommende albumet som er ute 30.april

I går 17.februar kunngjorde det franske Heavy metal-bandet  Gojira sitt syvende studioalbum med tittelen Fortitude, planlagt til utgivelse 30. april via Roadrunner Records. Albumet er innspilt og produsert av Joe Duplantier i Silver Cord Studio,og ble mixet av Andy Wallace som har jobbet med storheter som;

Rush, Faith No More, Alice In Chains, Nirvana, Rage Against The Machine, Guns N’ Roses, Linkin Park, Foo Fighters, System of a Down og Paul McCartney fra The Beatles, Wings.

Det nye sporet tar en antikonsumentistisk holdning og henter sin inspirasjon fra de tibetanske og thailandske filosofene som vokalist / gitarist Joe Duplantier oppdaget mens han vokste opp i Frankrike.

Duplantier forklarer: «Vi må øve på å løsrive oss fra alt, og begynne med faktiske ting».

«Eie mindre eiendeler, og gi bort det du ikke trenger, for en dag må vi la alt gå, og hvis vi ikke gjør det, blir vi bare spøkelser som sitter fast mellom dimensjonene».

Nylig delte bandet en kryptisk video på sine sosiale mediekanaler som avslørte 11 symboler som blinket gjennom skjermen. Det ble ryktet at hver av dem var knyttet til et sangnavn fra bandets kommende album.

Gojira har nå bekreftet disse ryktene via en lansering av nettstedet med symbolene med muligheten til å klikke seg gjennom for å se de tilsvarende titlene. Listen inkluderer også singelen Another World, som ble utgitt i august i fjor.

Fortitude albumkunst er designet av Joe Duplantier. Det har absolutt vært lang ventetid siden Gojiras siste plate – å gi ut Grammy-prisen nominert Magma tilbake i 2016 – men heldigvis er deres siste rate ikke så langt utenfor horisonten.

Sporlisten på Fortitide

Born For One Thing
Amazonia
Another World
Hold On
New Found
Fortitude
The Chant
Sphinx
Into The Storm
The Trails
Grind

Det har nå gått fire år siden sist vi fikk noe nytt fra Gojira som leverte med Magma som leverte til terningkast 6. Nå er heltene fra Ondres, the landes, Frankrike tilbake med ny musikk som etterlengtet og veldig gledelig. Vi gleder oss til 30.april!

Kanskje du også liker

Dame Diana Rigg fra James Bond til Game of Thrones er død

Dame Diana Rigg, en Emmy- og Tony-prisvinnende skuespillerinne som er mest kjent for TV-publikum som Game of Thrones ‘Lady Olenna Tyrell og The Avengers’ Agent …

Les Mer

Prince -Purple Rain er 35 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Prince startet et 24 ukers løp på toppen av de amerikanske albumlistene med Purple Rain i 1984. Hans sjette studioalbum med …

Les Mer

Topp 10 New wave grupper

Jeg er født i 1976 og er evig takknemlig for det. Mange av mine topp 10 favoritter i spesielt sjangeren New wave fra 80-tallet er …

Les Mer