Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nytt album fra Six Feet Under er ute 2.oktober

Det har vært stille i tre år fra Chris Barnes og hans venner i Six Feet Under siden 2017 da bandet slapp deres 12 studioalbum Torment som gikk inn på 44.plass på hitlisten i Tyskland det året. Siden 2017 har bandet sluppet en EP (Kun digitalt) i  Unburied som er bestående av tidligere ikke utgitt materiale fra innspillingsøktene til de tidligere fire albumene. Samme år kunngjorde Chris at bandet skrev materiale til deres 13. album, som vil bli utgitt 2. oktober 2020. Albumtittelen, Nightmares of the Decomposed, ble avslørt 21. april 2020.

Six Feet Under er et amerikansk death metal-band fra Tampa, Florida, USA, dannet i 1993. Bandet består av fem medlemmer: grunnleggende vokalist Chris Barnes, gitaristene Ray Suhy og Jack Owen, bassist Jeff Hughell og trommeslager Marco Pitruzzella. Det var opprinnelig et sideprosjekt som ble dannet av Barnes med gitaristen Allen West fra Obituary, men ble et heltidsengasjement etter at Barnes ble avskjediget fra Cannibal Corpse i 1995. De har gitt ut tolv album, og er oppført av Nielsen Soundscan som den fjerde beste- selger Death metal-band i USA.

Amputator er første singel til det kommende 13 studioalbumet Nightmares of the Decomposed som er ute 2.oktober, 2020 som er en måned til. Det er alltid et stort høydepunkt når en av mine helter kommer med nytt album. Så fort sporlisten blir kjent så får du det her!

Kanskje du også liker

The Detour har blitt kansellert av TBS

Parker-familiens biltur er offisielt over: TBS har kansellert The Detour etter fire sesonger. Den kronglete familiekomedien hadde Jason Jones og Natalie Zea hovedrollene som foreldrene …

Les Mer

I dag er det 36 år siden Echo & The Bunnymen slapp sitt legendariske album Oceans Rain

På denne dagen i dag i 1984 slapp post-punk-bandet Echo & The Bunnymen sitt fjerde studioalbum Ocean Rain, som gikk rett inn på 4.plass på …

Les Mer

10 filmer du bare må se før nyttår

Som redaktør har jeg en stor glede til å dele noen filmer som jeg har tro på kommer til å bli en stor suksess på …

Les Mer