Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

OPETH skiller lag med Martin Axenrot på grunn av interessekonflikt

Opeth har skilt lag med trommeslager Martin Axenrot på grunn av en interessekonflikt. Ifølge en uttalelse fra bandet har Opeth rekruttert trommeslager Sami Karppinen (Therion) til deres kommende turné og ønsker Axenrot alt godt.

«På grunn av interessekonflikt er Martin Axenrot ikke lenger en del av Opeth-kollektivet. Hans erstatter for Nord-Amerika-turneen med Mastodon og Zeal & Ardor blir trommeslageren Sami Karppinen. Hans første show finner sted i dag (16. november) kl. Harrahs Cherokee-senter i Asheville, New York City.

– Hvor trist det enn er å ikke ha Axe i bandet lenger, sa Mikael Åkerfeldt: Vi er ikke i posisjon til å dvele ved noe som vil holde oss tilbake. Vi må gå videre. Unødvendig å si, vi er utrolig takknemlig for at Sami hjelper oss og gjør denne turen mulig i det hele tatt. I tillegg er han ganske enestående, virkelig!

«Han fortsetter: «Alle av oss ønsker det beste for Axenrot i alle og enhver av hans fremtidige bestrebelser. Han har vært en utrolig viktig del av bandet i mange år nå, og vi er alle knuste at det ikke fungerte i slutten. Men sånn er livet, antar jeg».

Axenrot spilte i Opeth fra 2006 til pr dato.

Opeth ble grunnlagt i Stockholm, Sverige i 1989. Grunnleggeren Mikael Åkerfeldt er det eneste medlemmet som har vært med fra starten. Bandet består pr dato disse medlemmene:

Mikael Åkerfeldt, Martín Méndez, Fredrik Åkesson, Joakim Svalberg og nevnte Sami Karppinen.

Opeth har gitt ut 13 album fra debut albumet, Orchid (1995) til det siste albumet In Cauda Venenum kom ut i 2019. Her er fem favoritter med Martin Axenrot på trommer fra 2006 til nå!

Kanskje du også liker

Plateanmeldelse: Biffy Clyro – The Myth of The Happily Ever After

Biffy Clyro er endelig tilbake med nytt album som er ifølge bandet et søsteralbum til A Celebration of Endings fra 2020. The Myth of The …

Les Mer

Nick Kamen: Model og artist er død

Modell, sanger Nick Kamen er død i en alder av 59 år. En venn av familien hans bekrefter nyheten overfor BBC. Ivor Neville «Nick» Kamen …

Les Mer

Metallica saksøker LIoyds of London etter kansellert sør-amerikansk turné

I følge NBC, Los Angeles, saksøker Thrash metal-legendene Metallica, Lloyds of London for å ikke tilby dekning for deres søramerikanske turné som ble kansellert på …

Les Mer