Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ørjan Nyland ferdig i Aston Villa

Ørjan Nyland ferdig i Aston Villa.

Aston Villa kan bekrefte at Ørjan Nyland (30) har forlatt klubben etter å ha avtalt gjensidig oppsigelse av kontrakten.

Den norske landslagskeeperen signerte i august 2018 fra Ingolstadt og fortsatte med 36 opptredener i alle konkurranser for klubben.

I forrige sesong hjalp hans storspill i Villa med å nå Carabao Cup-finalen, hvor han fikk utlevert startplass på Wembley mot Manchester City.

Denne perioden gjorde han bare en kamp i Carabao Cup mot Burton Albion. Aston Villa vil takke Ørjan for hans tjeneste for klubben og ønsker ham alt godt for fremtiden.

Etter signeringen av Emiliano Martínez fra Arsenal, har Nyland havnet enda lenger bak i køen på Villa Park. Jed Steer er foran nordmannen i køen, og det samme vil Tom Heaton være når han er tilbake fra sin langtidsskade. I tillegg har Villa den kroatiske keeperen Lovre Kalinic i troppen.

Hvilken klubb blir den neste arbeidsgiveren for Nyland? Det blir spennende å se og så får vi håpe at 30-åringen får seg en ny klubb snarest fort som bare det. Dette blir spennende!

Kanskje du også liker

Andrea Pirlo ny manager for Juventus

Bare noen timer har gått etter Maurizio Sarr (61) hadde fått sparken kom den gamle damen (Juventus) med nyheten at de har ansatt den tidligere …

Les Mer

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector er kansellert etter en sesong

Onsdag ble det klart at NBC har kansellert to serier i Perfect Harmony og Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector. Seriens sesong 1-finale, som …

Les Mer

Breaking News: Dexter er tilbake som begrenset serie på 10 episoder

Dexter Morgans andre handling som tømmerhugger nærmer seg slutten: Showtime har beordret en 10-episoders Dexters gjenopplivet som serie med Michael C. Hall ombord for å …

Les Mer