Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ørjan Nyland ferdig i Aston Villa

Ørjan Nyland ferdig i Aston Villa.

Aston Villa kan bekrefte at Ørjan Nyland (30) har forlatt klubben etter å ha avtalt gjensidig oppsigelse av kontrakten.

Den norske landslagskeeperen signerte i august 2018 fra Ingolstadt og fortsatte med 36 opptredener i alle konkurranser for klubben.

I forrige sesong hjalp hans storspill i Villa med å nå Carabao Cup-finalen, hvor han fikk utlevert startplass på Wembley mot Manchester City.

Denne perioden gjorde han bare en kamp i Carabao Cup mot Burton Albion. Aston Villa vil takke Ørjan for hans tjeneste for klubben og ønsker ham alt godt for fremtiden.

Etter signeringen av Emiliano Martínez fra Arsenal, har Nyland havnet enda lenger bak i køen på Villa Park. Jed Steer er foran nordmannen i køen, og det samme vil Tom Heaton være når han er tilbake fra sin langtidsskade. I tillegg har Villa den kroatiske keeperen Lovre Kalinic i troppen.

Hvilken klubb blir den neste arbeidsgiveren for Nyland? Det blir spennende å se og så får vi håpe at 30-åringen får seg en ny klubb snarest fort som bare det. Dette blir spennende!

Kanskje du også liker

Greta Van Fleets nye singel, My Way, Soon, kan endelig drepe de irriterende Led Zeppelin-sammenligningene

Greta Van Fleet har gitt ut sin første nye sang på over ett år, singelen My Way, Soon. Beskrevet som «et frigjørende og jublende spor …

Les Mer

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert …

Les Mer

Ny musikk del 2, april – 2020

I andre del skal du få gleden av å lytte og se 50 nye låter fra den siste måneden som jeg setter pris på om …

Les Mer