Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert i overtakelsen.

Dette følger betydelig juridisk dokumentasjon fra Companies House som kom frem tirsdag morgen, og beviste juridiske rammer for en avtale for å komme på plass av de to partene.

Sky Sports News rapporterte i januar at Amanda Staveleys PCP Partners og Saudi Public Investment Firm (PIF) var i samtaler om å kjøpe Newcastle United. Det er uklart hvorfor det ikke er nevnt noe om PIF i noen av Bedriftshusets dokumentasjon.

Tilleggsdokumentasjon har ført til krav av Ashley låner ut PCP-penger for å fullføre avtalen. Det har alltid vært tilfelle at Ashley var villig til å strukturere betalinger i et bud for å nå et salg.

Mike Ashley er for tiden er i USA, har hatt kontroll på St James ‘Park siden han kjøpte en majoritetsandel i klubben i 2007. Newcastle har to ganger rykket ned fra Premier League under Ashleys regjeringstid, og supportere har protestert ved flere anledninger mot hans eierskap.

Da er det bare å håpe for tiende gang at eieren Mike Ashley og hans disipler selger seg ut og vi kan begynne å puste igjen. Håpet er der, men håpet har blitt knust tidligere. Vi får bare se hva som skjer!!

Kanskje du også liker

Netflix har fornyet Sex Education for sesong 3

I kveld slapp Netflix den forventet nyheten at deres suksess-serie de siste to sesongene har blitt fornyet med sesong 3. Netflix bekreftet tredje sesong mandag …

Les Mer

Ny musikk først oktober, del 2 – 2020

Schizofreni er deilig når det gjelder musikk og i post 2 får du en reise i min gale musikkverden. Her får du salig blanding fra …

Les Mer

Halvard Henrys favoritter – Musikkåret 2020

I mange år har jeg laget lister over favoritter som har preget meg gjennom året. Her har det vært mye bra i året som har …

Les Mer