Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert i overtakelsen.

Dette følger betydelig juridisk dokumentasjon fra Companies House som kom frem tirsdag morgen, og beviste juridiske rammer for en avtale for å komme på plass av de to partene.

Sky Sports News rapporterte i januar at Amanda Staveleys PCP Partners og Saudi Public Investment Firm (PIF) var i samtaler om å kjøpe Newcastle United. Det er uklart hvorfor det ikke er nevnt noe om PIF i noen av Bedriftshusets dokumentasjon.

Tilleggsdokumentasjon har ført til krav av Ashley låner ut PCP-penger for å fullføre avtalen. Det har alltid vært tilfelle at Ashley var villig til å strukturere betalinger i et bud for å nå et salg.

Mike Ashley er for tiden er i USA, har hatt kontroll på St James ‘Park siden han kjøpte en majoritetsandel i klubben i 2007. Newcastle har to ganger rykket ned fra Premier League under Ashleys regjeringstid, og supportere har protestert ved flere anledninger mot hans eierskap.

Da er det bare å håpe for tiende gang at eieren Mike Ashley og hans disipler selger seg ut og vi kan begynne å puste igjen. Håpet er der, men håpet har blitt knust tidligere. Vi får bare se hva som skjer!!

Kanskje du også liker

José Mourinho ny manager for Tottenham

Det gikk ikke lenge før Tottenham fikk en ny manager etter de valgte i går å sparke deres suksessrike manageren Mauricio Pochettino etter fem sesonger. …

Les Mer

På denne dagen i dag i musikkhistorien: Megadeth – Rust In Peace

På denne dagen i dag i musikkhistorien Megadeth kom ut med sitt fjerde studioalbum Rust In Peace. Albumet har åtte låter som inneholder singlene Holy …

Les Mer

Gratulerer så mye med 70-årsdagen Gene Simmons

I alle mine år har jeg vært en stor fan av New York-heltene KISS, som ble dannet i 1973 etter at Wicked Lester ble oppløst. Siden tidenes morgen …

Les Mer

Reklame