Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert i overtakelsen.

Dette følger betydelig juridisk dokumentasjon fra Companies House som kom frem tirsdag morgen, og beviste juridiske rammer for en avtale for å komme på plass av de to partene.

Sky Sports News rapporterte i januar at Amanda Staveleys PCP Partners og Saudi Public Investment Firm (PIF) var i samtaler om å kjøpe Newcastle United. Det er uklart hvorfor det ikke er nevnt noe om PIF i noen av Bedriftshusets dokumentasjon.

Tilleggsdokumentasjon har ført til krav av Ashley låner ut PCP-penger for å fullføre avtalen. Det har alltid vært tilfelle at Ashley var villig til å strukturere betalinger i et bud for å nå et salg.

Mike Ashley er for tiden er i USA, har hatt kontroll på St James ‘Park siden han kjøpte en majoritetsandel i klubben i 2007. Newcastle har to ganger rykket ned fra Premier League under Ashleys regjeringstid, og supportere har protestert ved flere anledninger mot hans eierskap.

Da er det bare å håpe for tiende gang at eieren Mike Ashley og hans disipler selger seg ut og vi kan begynne å puste igjen. Håpet er der, men håpet har blitt knust tidligere. Vi får bare se hva som skjer!!

Kanskje du også liker

Donald Trump er en klovn

Vel, etter denne overskriften har man vel satt tonen på denne ukens leder. Har USA en klovn som leder? Men hvorfor skal vi på død …

Les Mer

Huddersfield Town henter inn assistenttreneren til Leeds United som ny manager

Huddersfield Town har bekreftet Carlos Corberan som klubbens nye manager. Carlos går til Terrier fra Leeds United, der han var assistenttrener for Marcelo Bielsa da …

Les Mer

Tidligere medlemmer fra Nirvana gjenforent sammen med St. Vincent, Beck og Dave Grohls datter for en kveld

De tidligere medlemmene av Nirvana ble gjenforent for en kveld på Heaven is Rock & Roll Gala på Palladium i Los Angeles lørdag kveld. Det …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly