Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Overtakelse av Newcastle: PCP Capital Partners i avanserte samtaler med Mike Ashley

PCP Capital Partners er i avanserte samtaler med Mike Ashley for å avslutte sin 13-årige funksjonstid som eier av Newcastle United, ifølge kilder direkte involvert i overtakelsen.

Dette følger betydelig juridisk dokumentasjon fra Companies House som kom frem tirsdag morgen, og beviste juridiske rammer for en avtale for å komme på plass av de to partene.

Sky Sports News rapporterte i januar at Amanda Staveleys PCP Partners og Saudi Public Investment Firm (PIF) var i samtaler om å kjøpe Newcastle United. Det er uklart hvorfor det ikke er nevnt noe om PIF i noen av Bedriftshusets dokumentasjon.

Tilleggsdokumentasjon har ført til krav av Ashley låner ut PCP-penger for å fullføre avtalen. Det har alltid vært tilfelle at Ashley var villig til å strukturere betalinger i et bud for å nå et salg.

Mike Ashley er for tiden er i USA, har hatt kontroll på St James ‘Park siden han kjøpte en majoritetsandel i klubben i 2007. Newcastle har to ganger rykket ned fra Premier League under Ashleys regjeringstid, og supportere har protestert ved flere anledninger mot hans eierskap.

Da er det bare å håpe for tiende gang at eieren Mike Ashley og hans disipler selger seg ut og vi kan begynne å puste igjen. Håpet er der, men håpet har blitt knust tidligere. Vi får bare se hva som skjer!!

Kanskje du også liker

Plateanmeldelse: Ozzy Osbourne – Ordinary Man

Sist vi hørte noe fra Ozzy Osbourne var i 2010 da han ga ut Scream til undertegnede store skuffelse, hva som har skjedd på disse …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Dire Straits startet ni ukers løp 1.plass på Billboard

Dagen i dag i musikkhistorien Dire Straits startet ni ukers løp på.1. plass på Billboard med albumet Brothers In Arms. Albumet er det syvende mest …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Hanneman fra Slayer blir minnet på sin bursdag

I dag hadde Jeff Hanneman fra Thrash metal-bandet Slayer blitt 57 år. Gitaristen og grunnlegger var sammen med kameraten Kerry King med å stifte Slayer …

Les Mer