Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ozzy Osbourne – The Nine Lives of Ozzy dokumentar kommer til våren

Reklame

Ozzy Osbourne reflekterer over livet og karrieren i traileren til den kommende A&E-dokumentaren, Biography: The Nine Lives of Ozzy. Den har premiere til våren på South by Southwest Film Festival.

For å hjelpe Ozzy i sin introspektive reise er andre musikalske ikoner med i dokumentaren som er Rob Zombie, Marilyn Manson, Post Malone og plateprodusenten Rick Rubin, sammen med Ozzys kone og manager, Sharon Osbourne, og barna Jack og Kelly Osbourne.

Den 86 minutter lange dokumentaren er regissert av den tidligere produsenten til Ozzy i Greg Johnston, som Rolling Stone avslørte – inkluderer arkivopptak av Ozzys karriere som strekker seg tilbake til hans Black Sabbath-dager. I begynnelsen av forhåndsvisningen vises dagens Ozzy som ser på et intervju av seg selv fra mange år siden. I den påkaller musikeren sitt fornavn for å illustrere duplisiteten i hverdagen hans kontra hans liv i underholdningen.

Jeg tror det er en vill mann i alle sammen, sier Ozzy i det gamle intervjuet. Jeg er en splittet personlighet. Ozzy Osbourne og John Osbourne «er» to forskjellige mennesker. John Osbourne snakker med deg nå. Men hvis du vil at «meg» skal være Ozzy Osbourne, vet du, det er som tar over.

I traileren kommenterer Rob Zombie Ozzys røtter. Arbeiderklassen er nøkkelen, sier Zombie. Fordi du vokste opp med ingenting, og du gjør alt du kan hver dag, så går du ikke tilbake til ingenting. Det handlet om å slippe unna virkeligheten din til noe bedre. Dokumentaren er en del av A & Es mangeårige biografi-dokumentarfilm-seriene.

The Nine Lives of Ozzy inneholder Sharon Osbourne, Jack Osbourne og Ozzy selv som produsenter. Ozzys nye album Ordinary Man kommer ut i februar, selv om det opprinnelig skulle komme ut denne måneden. Flere kjente artister er med på Ordinary Man fra blant andre Elton John, Slash og Duff McKagan fra Guns N’ Roses.

Kanskje du også liker

Isolerer folk på hytta – Dikt av Per-Einar Stordahl

Vi har en stor fan som heter Per-Einar Stordahl som er dikter. Vi har fått lov til å dele hans dikt med leserne våres hva …

Les Mer

Tool mottok drapstrusler over forsinkelse av albumet

Tool avslører at frontmann Maynard James Keenan mottok drapsstrusler fra fansen over forsinkelser i utgivelsen av det kommende albumet Fear Inoculum. Tool mottok drapstrusler fra …

Les Mer

Ukens leder – Handling på rødt nivå

Etter at myndighetene igjen innførte rødt nivå på Covid-19 her i Norge ble det innført munnbind og økte avstandsregler i alle butikker samt mengdekontroll på …

Les Mer