Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ozzy Osbourne – The Nine Lives of Ozzy dokumentar kommer til våren

Ozzy Osbourne reflekterer over livet og karrieren i traileren til den kommende A&E-dokumentaren, Biography: The Nine Lives of Ozzy. Den har premiere til våren på South by Southwest Film Festival.

For å hjelpe Ozzy i sin introspektive reise er andre musikalske ikoner med i dokumentaren som er Rob Zombie, Marilyn Manson, Post Malone og plateprodusenten Rick Rubin, sammen med Ozzys kone og manager, Sharon Osbourne, og barna Jack og Kelly Osbourne.

Den 86 minutter lange dokumentaren er regissert av den tidligere produsenten til Ozzy i Greg Johnston, som Rolling Stone avslørte – inkluderer arkivopptak av Ozzys karriere som strekker seg tilbake til hans Black Sabbath-dager. I begynnelsen av forhåndsvisningen vises dagens Ozzy som ser på et intervju av seg selv fra mange år siden. I den påkaller musikeren sitt fornavn for å illustrere duplisiteten i hverdagen hans kontra hans liv i underholdningen.

Jeg tror det er en vill mann i alle sammen, sier Ozzy i det gamle intervjuet. Jeg er en splittet personlighet. Ozzy Osbourne og John Osbourne «er» to forskjellige mennesker. John Osbourne snakker med deg nå. Men hvis du vil at «meg» skal være Ozzy Osbourne, vet du, det er som tar over.

I traileren kommenterer Rob Zombie Ozzys røtter. Arbeiderklassen er nøkkelen, sier Zombie. Fordi du vokste opp med ingenting, og du gjør alt du kan hver dag, så går du ikke tilbake til ingenting. Det handlet om å slippe unna virkeligheten din til noe bedre. Dokumentaren er en del av A & Es mangeårige biografi-dokumentarfilm-seriene.

The Nine Lives of Ozzy inneholder Sharon Osbourne, Jack Osbourne og Ozzy selv som produsenter. Ozzys nye album Ordinary Man kommer ut i februar, selv om det opprinnelig skulle komme ut denne måneden. Flere kjente artister er med på Ordinary Man fra blant andre Elton John, Slash og Duff McKagan fra Guns N’ Roses.

Kanskje du også liker

Little Richard, Rock & Roll pioner er død

I ettermiddag kom den triste nyheten at en av rockens pionere er død. Little Richard ble 87 år. Richard Wayne Penniman som er hans opprinnelige …

Les Mer

Store endringer på dagtid på NRK P1 fra 2.januar 2020

Etter 25 år som NRK P1 største radioprogram går det mot slutten for Norgesglasset med programlederne Pål Hovengen Plassen og Mari W. Svenning i spissen …

Les Mer

Perry Mason – Ny miniserie som har premiere på HBO Nordic 22.juni

Perry Mason er en amerikansk drama-TV-miniserie basert på karakteren med samme navn skapt av Erle Stanley Gardner. Det er planlagt premiere 21. juni 2020 på …

Les Mer

Reklame