Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

På denne dagen i dag i musikkhistorien: Megadeth – Rust In Peace

På denne dagen i dag i musikkhistorien

Megadeth kom ut med sitt fjerde studioalbum Rust In Peace. Albumet har åtte låter som inneholder singlene Holy Wars…The Punishment Due og Hangar 18.

Rust In Peace var det første albumet med Nick Menza på trommer og Marty Friedman på gitar, som ble i bandet i åtte år. Rust in Peace fikk universell anerkjennelse fra fans og kritikere, og var ansvarlig for å bringe Megadeth under oppmerksomhet fra et mainstream metal publikum.

Albumet har blitt sitert som en av de beste thrash metal-platene gjennom tidene av publikasjoner som Decibel og Kerrang, og er oppført som et av de 1001 albumene du må høre før du dør. Albumet ble nominert til en Grammy Award for beste metallprestasjoner på Grammy Awards 1991.

Rust In Peace gikk rett inn på 8.plass på hitlistene i Storbritannia, 23.plass på Billboard. For en som har vært stor fan av Dave Mustaine og hans kamerat David Ellefson siden 1991 er dette albumet, som gjør Megadeth til en storhet i sjangeren Thrash metal. Favoritten på Rust In Peace er: Five Magics!

Rust In Peace – 29 år gammel perle av et album. Har albumet i samlingen. Terningkast 6!! Anbefales at du spiller dette 100 ganger minst for Rust In Peace er historie satt i system åssen et metall-album skal spilles inn!!

Rust in peace er 29 år i dag. Thrash metal beste album i historien!!

Kanskje du også liker

Filmanmeldelse: The Best of Enemies

The Best of Enemies er en film fra 2019 som er basert på sann historie fra 1971. Svarte fikk ikke lov til å gå på …

Les Mer

Reading FC har sparket Jose Gomes

Reading har sparket manager Jose Gomes etter ti måneder som manager. Royals har vunnet bare to av sine 11 Sky Bet Championship kamper så langt, …

Les Mer

Ny musikk først september del 1, 2020

Halvard Henry er en stor fan å oppdage ny musikk daglig og anser seg som lidenskapelig glad i musikk, uten musikken hadde han ikke holdt …

Les Mer