Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

På denne dagen i dag i musikkhistorien: Megadeth – Rust In Peace

På denne dagen i dag i musikkhistorien

Megadeth kom ut med sitt fjerde studioalbum Rust In Peace. Albumet har åtte låter som inneholder singlene Holy Wars…The Punishment Due og Hangar 18.

Rust In Peace var det første albumet med Nick Menza på trommer og Marty Friedman på gitar, som ble i bandet i åtte år. Rust in Peace fikk universell anerkjennelse fra fans og kritikere, og var ansvarlig for å bringe Megadeth under oppmerksomhet fra et mainstream metal publikum.

Albumet har blitt sitert som en av de beste thrash metal-platene gjennom tidene av publikasjoner som Decibel og Kerrang, og er oppført som et av de 1001 albumene du må høre før du dør. Albumet ble nominert til en Grammy Award for beste metallprestasjoner på Grammy Awards 1991.

Rust In Peace gikk rett inn på 8.plass på hitlistene i Storbritannia, 23.plass på Billboard. For en som har vært stor fan av Dave Mustaine og hans kamerat David Ellefson siden 1991 er dette albumet, som gjør Megadeth til en storhet i sjangeren Thrash metal. Favoritten på Rust In Peace er: Five Magics!

Rust In Peace – 29 år gammel perle av et album. Har albumet i samlingen. Terningkast 6!! Anbefales at du spiller dette 100 ganger minst for Rust In Peace er historie satt i system åssen et metall-album skal spilles inn!!

Rust in peace er 29 år i dag. Thrash metal beste album i historien!!

Kanskje du også liker

3 til 1 med Baest

I fjor høst tok jeg 3 til 1 frem fra glemselen og i første post fikk du tre magiske låter med belgiske Brutus som jeg …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Five Finger Death Punch med support av Megadeth

Five Finger Death Punch inntok Oslo Spektrum Torsdag kveld med en vegg av hits på løpende bånd. Man hev alt man hadde av sjarm og …

Les Mer

Bill Withers – innflytelsesrik soulartist bak Ain’t No Sunshine, Lean on Me er død

Bill Withers – En innflytelsesrik amerikansk soulartist som skrev Lean on Me, Ain’t No Sunshine og Lovely Day, er død i en alder av 81 …

Les Mer

Reklame