Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Per Ciljan Skjelbred er tilbake i RBK etter ni år i tysk fotball

Overgangsvinduet i norsk fotball er inne i sine siste timer denne sommeren og i dag har det bokstavelig vært noen spennende overganger, den som slår alle er tilbakekomsten til Lerkendal etter ni år i tysk fotball for Per Ciljan Skjelbred. 33-åringen får nummer 5 på ryggen.

Alle papirer er i orden og dermed ble han klar en måned før planen.

Det har vært mye spekulasjoner om hvilket draktnummer Per skulle få i Rosenborg. Nå har han selv bestemt at han skal spille med nummer 5.

– Jeg kunne ikke ta seksern. Jeg har så stor respekt for Roar Strand at jeg kunne bare ikke gjøre det. Så lenge jeg er aktiv, så mener jeg nummer 6 skal være hellig, sier Skjelbred til RBK.no.

Hvorfor endte du opp med å velge nummer 5?

– Nummer 15 er opptatt og da ble det 5 i stedet. Det var nærmest. Zinedine Zidane hadde vel også nummer 5, så det blir bra, sier Skjelbred med et smil.

Skjelbred ankom Trondheim mandag ettermiddag etter å ha kjørt hele veien fra Berlin. I dag var han en kjapp tur innom Lerkendal for å sjekke leggen han har slitt med i det siste.

– Turen oppover gikk kjempefint. Det var veldig godt å se ungene og kona etter 14 uker alene i Tyskland.

Skjelbred kan få sin comeback i RBK-trøya i morgen kveld når klubben tar i mot Vålerenga på Lerkendal til storkamp. Siden 2011 har Trygg/Lade-produktet spilt som nevnt i Tyskland for klubbene Hamburger SV, Hertha Berlin og har stort navn i tysk fotball. Fra 2007 til 2017 spilte Per Ciljan på Norge og fikk 43 kamper, 1 mål for sitt kjære land!

Kanskje du også liker

Filmanbefaling: Fyre: The Greatest Party That Never Happened

Jeg satt meg ned for å se dokumentaren Fyre: The Great Party That Never Happened som er på 1 time og 54 time. Dokumentaren er …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – John Lennon ble drept på denne dagen i dag i 1980

I dag er det 39 år siden legenden, helten, ektemann, pappa og fredsaktivist John Lennon ble skutt og drept ved Dakota bygdningen, New York, USA av Mark …

Les Mer

Marco Silva sparket som manager i Everton FC

24 timer har gått etter det ydmykende 5 – 2 tapet mot rivalen Liverpool og det alle har ventet på skulle skje skjedde i kveld. …

Les Mer