Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Per Ciljan Skjelbred er tilbake i RBK etter ni år i tysk fotball

Overgangsvinduet i norsk fotball er inne i sine siste timer denne sommeren og i dag har det bokstavelig vært noen spennende overganger, den som slår alle er tilbakekomsten til Lerkendal etter ni år i tysk fotball for Per Ciljan Skjelbred. 33-åringen får nummer 5 på ryggen.

Alle papirer er i orden og dermed ble han klar en måned før planen.

Det har vært mye spekulasjoner om hvilket draktnummer Per skulle få i Rosenborg. Nå har han selv bestemt at han skal spille med nummer 5.

– Jeg kunne ikke ta seksern. Jeg har så stor respekt for Roar Strand at jeg kunne bare ikke gjøre det. Så lenge jeg er aktiv, så mener jeg nummer 6 skal være hellig, sier Skjelbred til RBK.no.

Hvorfor endte du opp med å velge nummer 5?

– Nummer 15 er opptatt og da ble det 5 i stedet. Det var nærmest. Zinedine Zidane hadde vel også nummer 5, så det blir bra, sier Skjelbred med et smil.

Skjelbred ankom Trondheim mandag ettermiddag etter å ha kjørt hele veien fra Berlin. I dag var han en kjapp tur innom Lerkendal for å sjekke leggen han har slitt med i det siste.

– Turen oppover gikk kjempefint. Det var veldig godt å se ungene og kona etter 14 uker alene i Tyskland.

Skjelbred kan få sin comeback i RBK-trøya i morgen kveld når klubben tar i mot Vålerenga på Lerkendal til storkamp. Siden 2011 har Trygg/Lade-produktet spilt som nevnt i Tyskland for klubbene Hamburger SV, Hertha Berlin og har stort navn i tysk fotball. Fra 2007 til 2017 spilte Per Ciljan på Norge og fikk 43 kamper, 1 mål for sitt kjære land!

Kanskje du også liker

Next Leader Fund LP fra Hongkong har kjøpt opp Wigan Athletic

Wigan Athletic har bekreftet at eierskapet til klubben nå har formelt byttet eierskap. En uttalelse på nettstedet til Wigan står det som følgende: Vi kan …

Les Mer

Ny musikk først oktober, del 2 -2019

Det har bare gått noen dager vi postet første del av ny musikk først som Halvard setter stor pris på om dagen. Her får vi …

Les Mer

United States of America er i ferd med å rakne fullstendig

Politidrapet på George Floyd var gnisten som kan antenne hele Trumps luftslott av feilslått pressepolitikk og ulmende mistillit blant egne supportere og innbitte motstandere. Er …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly