Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Peter Whittingham: Tidligere Aston Villa, Blackburn og Cardiff er død

Peter Whittingham, tidligere Cardiff, Aston Villa og Blackburn midtbanespiller, er død i en alder av 35 år.

Whittingham falt i en trapp utenfor en pub 7. mars. Hodeskadene var så omfattende at livet ikke kunne reddes. 35-åringen gjorde mer enn 400 opptredener for Cardiff mellom 2007 og 2017, vant mesterskapet i 2013 og nådde to cupfinaler: FA-cupen i 2008 og ligacupen i 2012.

Cardiff ga ut en uttalelse torsdag ettermiddag, der det sto:

Peter var en familiemann. Han kunne lyse opp rommet med sin humor, varme og personlighet. Som profesjonell fotballspiller – som en Bluebird – gjorde han seg bemerket med talent, eleganse og ydmykhet. Ingen gjorde det bedre, skriver klubben.

Whittingham etterlater seg kona Amanda og en liten sønn.

Nyheten om Peters plutselige bortgang har sjokkert oss. Vår kjærlighet går ut til kona Amanda, deres unge sønn og familie. Tankene våres går til familien, og på deres vegne ber vi om deres personvern skal respekteres på denne usigelig grusomme og vanskelige tiden.

Tapet av Peter vil føles smertefullt for byen vår, støttespillere og faktisk alle som noen gang hadde gleden av å kjenne ham. Vi elsker deg Pete, og ditt minne vil evig bli hos oss. Han var toppscorer i mesterskapet i 2009 og ble kåret til PFAs årets mesterskapsteam ved tre anledninger. Whittinghams tidligere lagkamerat Michael Chopra hyllet på Twitter:

Jeg er ødelagt for å ha mistet en gammel lagkamerat som hadde noen gode minner på og utenfor banen med deg. Fotball har mistet et fantastisk menneske og spiller som har gått for tidlig dypeste medfølelse til familien.

Whittingham startet sin karriere i Aston Villa, hvor han var en del av laget som vant FA Youth Cup i 2002. Peter Michael Whittingham som er hans hele navn ble født 8.september i Nuneaton som er den største byen i Nuneaton er den største byen i distriktet Nuneaton and Bedworth og i Warwickshire i England. Midtbanespilleren med 17 kamper, 3 mål for U-21 fra 2004 til 2007. Peter Whittingham ble 35 år.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Deep Purple er tilbake med nytt album Whoosh! og europaturné starter 31.mai

Deep Purple vil gi ut sitt nye album Whoosh! 12. juni. Legendene er tilbake med sitt 21. album, det markerer tredje gang de har jobbet …

Les Mer

Giovani Lo Celso overgang til Tottenham er bekreftet – Christian Eriksen til Inter Milan

Vi er glade for å kunngjøre at vi har benyttet oss av muligheten til å konvertere lånet til Giovani Lo Celso fra Real Betis til …

Les Mer

Niko Kovač ferdig i Bayern München

Bayern München bekrefter søndag at de har kvittet seg med Niko Kovac (48) som trener. Kroaten har vært under hardt press i den tyske storklubben helt …

Les Mer

Reklame