Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Plateanmeldelse – Foo Fighters – Medicine at Midnight

Foo Fighters er tilbake med nytt studio album i Medicine at Midnight som er deres tiende album. Vi har blitt lunsjet med de singlene Shame Shame, No Son of Mine og Waiting on a War og forventningene økte deretter. Ville Foo levere når albumet kom fysisk ut på strømmetjenestene?

Til det svaret er JA

Medicine at Midnight er et stort album med stor rock som er fengende med et godt lydbilde, stemmen til Dave Grohl er til å få gåsehud av, kordamene gir bandet en ny vår med blant annet datteren Violet Grohl på 14 år. Greg Kurstin er fortsatt med som produsent etter å ha produsert Concrete and Gold (2017) som blant har nok en av Foo Fighters største låter i deres katalog i Run.

Bandet har aldri vært så bra som de er i 2021. Selv med utsettelser på grunn av pandemien så beviser Foo Fighters med Dave Grohl, Pat Smear, Chris Shiflett, Nate Mendel, Taylor Hawkins, Rami Jaffee at de er å blir konger av rocken!

Medicine at Midnight er fest av en orgie med store låter som har det i seg til å bli store klassikere. Favorittene på albumet er: Shame Shame, Cloudspotter, Waiting on a War og Medicine at Midnight.

Selv med pandemien i tankene konstant så redder Foo Fighters oss alle fra undergangen. Tusen hjertelig takk – Av og til trenger vi noe å lytte til, akkurat nå er heltene fra Seattle, Washington USA akkurat det vi trenger!

Terningkast 6

Medcine at Midnight har vært ute til salg i en uke og Halvard Henry med Venner mener albumet bør være på 1.plass på VG Lista Topp 40 når deres liste blir oppdatert om to dager. Vi gleder oss over Foo Fighters nye album Medicine at Midnight som er en åpenbaring i denne mørke tiden vi er oppe i om dagen!

Kanskje du også liker

AFC Bournemouth har sparket Jason Tindall etter halvt år i jobben som manager i klubben

Det ble kortvarig som manager for Jason Tindall (43) som tok over ansvaret i august da Eddie Howe ga seg i jobben etter åtte år …

Les Mer

Paul Gascoigne er tilbake på spriten, men insisterer på at han kan kontrollere den

Den tidligere stjernen i Newcastle United og England innrømmer at han alltid vil være alkoholiker, sier at han kan begrense mengden han drikker. Fotballlegenden Paul …

Les Mer

Sylvain Sylvain – Gitaristen i punk glam rock-bandet New York Dolls er død

Sylvain Sylvain, gitarist til det innflytelsesrike amerikanske punk-glamrockbandet New York Dolls, er død av kreft i en alder av 69 år, ifølge en uttalelse som …

Les Mer