Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Plateanmeldelse: Kirk Windstein – Dream In Motion

Jeg skal være så brutal ærlig at jeg har aldri vært noen stor fan av Sludge Metal-heltene Crowbar, i alle fall inntil nå for nå må jeg sjekke ut bandet til Kirk Windstein (54) som kom med debutalbumet Dream In Motion i går (Fredag), som ligger på strømmetjenestene Apple, Spotify, Tidal og YouTube for å nevne noen tjenester albumet ligger på.

Dream In Motion er på 10 låter og helt ærlig. Alle låtene på albumet er dystre, mørkt, vakkert og helt ærlig så sliter jeg bokstavelig talt med å finne en eller to favoritter, men skal jeg nevne spesielt en favoritt så blir det The Ugly Truth (Nest siste låt på Dream In Motion).

Kirk Windstein spiller i sjangerne Doom metal/Sludge Metal som allerede setter store spor etter seg. 54-åringen er allerede medlem i nevnte Crowbar, medlem i superbandet Down der han spiller sammen med tidligere medlemmer fra Corrosion of Conformity, Superjoint Ritual og legendariske Pantera.

Dream in Motion kommer ut som en samling av uutgitte ideer fra Kirks mange prosjekter som er børstet støv av og satt sammen til et album. Inkluderingen av Jethro Tulls Aqualung er skurrende og unødvendig. Det opphever øyeblikkelig den dystre atmosfæren som Windstein bruker hele albumet på å forsøke å etablere. Lydbildet er vakkert med en deilig dyster stemme fra 54-åringen, fantastiske gitarsoloer, trommespill som setter deg ut i en lang deilig mørk reise i Windsteins herlige verden. Nydelig album som kommer allerede på min topp 10 liste i 2020, og vi snakker tross alt bare i januar.

For en solodebut fra legenden, pioneren innenfor Sludge metal. Vakkert. Dream In Motion – Terningkast 6!! Anbefales på det varmeste!!

Kanskje du også liker

Chris Adler gir seg i Lamb of God

I det som bare kan beskrives som et stort sjokk for fansen har Lamb Of God og deres trommeslager Chris Adler gått hver sin vei. …

Les Mer

Her er spilleplanen for PostNord-ligaen avdeling 1 og 2 for 2020

I dag kom spilleplanen for PostNord-ligaen 2020 og mange vil nok bli skuffet over å se sitt kjære lag starte og avslutte sesongen på bortebane. …

Les Mer

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig …

Les Mer

Reklame