Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Plateanmeldelse: Napalm Death – Throes of Joy in the Jaws of Defeatism

Det har nå gått fem år vi sist hørte fra Grindcore-heltene Napalm Death som har vært aktive siden 1981, og i disse dager er de ute med sitt 16 studio album Throes of Joy in the Jaws of Defeatism.

Som nevnt så hørte vi sist fra Barney Greenway og kameratene i 2015 da Apex Predator – Easy Meat kom ut, som gikk rett inn på 2.plass på Billboard på US Heatseekers Albums.

Til vår plateanmeldelse av Throes of Joy in the Jaws of Defeatism

Albumet er produsert av Russ Russell som har blant annet har jobbet med At the Gates, Dimmu Borgir, Evile og New Model Army.

Napalm Death leverer til 20 i stil med sitt nye album som virkelig leverer. Lydbildet, stemmen til Barney, gitaren til Mitch, bassen til Shane og trommingen til Danny gjør Throes of Joy in the Jaws of Defeatism til deres beste album siden 2012 albumet Utilitarian. Anbefalte låter på Napalm Deaths nyeste album er:

Backlash Just Because, Contagion, Invigorating Clutch, Zero Gravitas Chamber, Fluxing of the Muscle og albumets beste låt er Amoral. Albumet er en stor glede å lytte til, rett og slett fordi dette er en stor fest til sjangeren Grindcore som betyr enkelt og greit dette:

Grindcore, ofte forkortet til grind, er en utvikling av crust punk, vanligvis assosiert med death metal, som er en svært annerledes, men i likhet med Grindcore, ekstrem musikkstil.

Grindcore karakteriseres av sterkt forvrengte, ned-stemte gitarer, som ofte fremviser crust punk-influerte riff, blast beats fra trommeslagerne, korte sanger, og en sangstil som består av growling og høyt pitchet vokal, ofte lignende som de man finner i black metal. Konsepter i tekstene strekker seg fra sosiale og politiske emner til blod og skrekk til humor.

Throes of Joy in the Jaws of Defeatism er en av årets beste album. Terningkast 5!!

Napalm Death – Godt å ha legendene tilbake etter fem år. Throes of Joy in the Jaws Defeatism er et stort album som fortjener et langt godt liv. Anbefales på det varmeste!

Kanskje du også liker

Greta Van Fleets nye singel, My Way, Soon, kan endelig drepe de irriterende Led Zeppelin-sammenligningene

Greta Van Fleet har gitt ut sin første nye sang på over ett år, singelen My Way, Soon. Beskrevet som «et frigjørende og jublende spor …

Les Mer

Megadeth – Countdown To Extinction er 28 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Megadeth med Dave Mustaine, David Ellefson, Nick Menza, Marty Friedman som var medlemmene i bandet i 1992 kom ut med deres femte album. Det er nå …

Les Mer

Peter Mark Richman kjent fra Dynastiet, Three’s Company og Friday the 13th 8 er død

Skuespiller Peter Mark Richman som er best kjent fra Dynastiet, Santa Barbara, Three’s Company, Friday the 13th del 8 fra 1989 døde torsdag av naturlige …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly