Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Rafa Benitez slutter i Kina da Midtøsten-konsortiet avventer Mike Ashleys rettsavgjørelse

Reklame

Spanjolen og hans trenerteam har bekreftet at de ikke lenger jobber for den kinesiske klubben.

Rafa Benitez har de siste to årene vært manager for den  kinesiske klubben Dalian Pro. I det siste har bekymringene til Benitez økt på grunn av familien hans bor i Nord Vest England, og på grunn av pandemien vi er oppe i om dagen har Benitez valgt å bli hjemme i England under nedstengingen.

Rafa er derfor ikke i posisjon til å være sammen med Dalian til starten av den nye sesongen i Kina. Ifølge avisen Mirror pågår det samtaler om en sluttpakke. 60-åringen med fortid i Liverpool, Inter Milan og Newcastle United har dratt på gode betingelser og jobber med Dalian Pro om hvem som erstatter ham.

Benitez var valget av Midtøsten-konsortiet bestående av Amanda Staveley, PIF og Reuben-brødrene for tre år siden. Deres forslag om å kjøpe Newcastle United har blitt parkert mens eier Mike Ashley kjemper mot Premier League i retten.

En uttalelse fra Benitez:

«Dessverre, som så mange ting som skjedde i fjor, har COVID-19-viruset endret livene våre og planene våres i Dalian FC.

«Det var en fantastisk opplevelse, som jeg vil takke alle lagledere, trenere, medisinsk personale og klubbmedarbeidere samt våre spillere. Takk for at de satte sine forpliktelser først, og for deres støtte i løpet av vår periode og deres ekstremt hardt arbeid. For oss alle fortsetter epidemien. Når denne avgjørelsen ble tatt har det alltid vært vår prioritet å støtte familien vår.

«Bak oss, i Kina, spesielt i Dalian, denne flotte byen, har vi etterlatt oss mange venner og gode minner, der det er kloke fans. Vi prøver å lære og forstå en ny kultur og bruke nye metoder for å spre et mer profesjonelt og europeisk fotballkonsept.

«Jeg tror at rammene og metodene vi har igjen kan gjøre det mulig for planen å fortsette med hell. Siden vi kom hit har førstelaget blitt forynget. Fra grasrotskolen til det øvre nivået har de lagt grunnlaget for fremtiden. I tillegg er dette en unik plan som tar hensyn til spillernes trening i Kina, kombinert med skolefotball og trening, til de kommer inn døra til profesjonelle lag.

«I dette tilfellet sier jeg dessverre farvel, men samtidig tror jeg at fremtiden til Dalian Professional Football Club er lys.

Kanskje du også liker

Bruce Springsteen and the E Street Band med nytt album i oktober

Bruce Springsteen er aktuell med nytt album Letter to You som er det 20 i rekken. Enda mer spennende, 12-spors innsatsen gjenforener Springsteen med E …

Les Mer

3 til 1 med Nothing But Thieves

Det har vært stille fra denne posten lenge og jeg har tenkt i det siste at nå trenger 3 til 1 en ny anbefaling fra …

Les Mer

Darkthrone går i studio for å lage nytt album tidlig i 2021

Gledelig nyheter til fansen. Darkhrone med Fenriz og Nocturno Culto går i studio for å lage et  nytt album tidlig i 2021. Det vil være …

Les Mer