Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Rammstein-sideprosjektet Lindemann er oppløst

Rammsteins Till Lindemann og Hypocrisys Peter Tägtgren har kunngjort at de avslutter Lindemann-partnerskapet etter to album.

Lindemann har gått fra hverandre. Rammstein-sideprosjektet, oppkalt etter frontfigur Till Lindemann i samarbeid med den svenske produsenten og multiinstrumentalisten Peter Tägtgren, kunngjorde nyheten på Facebook.

Uttalelsen lyder: «Till Lindemann og Peter Tägtgren avslutter samarbeidet om» Lindemann «.

«Som Till Lindemann og Peter Tägtgren bekrefter i dag, har de to kunstnerne avsluttet samarbeidet om prosjektet» Lindemann «. Begge vil følge sine egne planer i fremtiden.

«Lindemann og Tägtgren jobber for tiden med en endelig fellesutgivelse, en live DVD av showet deres i Moskva 2020, som vil bli utgitt våren 2021.

«Till Lindemann vil være aktiv under navnet» Lindemann «i et nytt oppsett i fremtiden.»

Lindemann ga ut to album: 2015’s Skills In Pills, og 2019’s F & M.

Lindemann var et tysk/svensk industrial metal-band som var aktiv fra 2013 til 2020. Deres to album Skills In Pills og F & M kom inn på 9.plass og 20.plass på VG Lista Topp 40. Her får du tre sanger med Lindemann!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Lynne fra Electric Light Orchestra er 71 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Jeff Lynne (vokalist, låtskriver, grunnlegger) av det legendariske bandet Electric Light Orchestra ble født på denne dagen i Erdington, Birmingham, England i 1947. …

Les Mer

Filmstjernen Danny Aiello er død

Veteranskuespilleren Danny Aiello best kjent for sin episke roller i mange anerkjente filmer siden 70-tallet døde torsdag kveld. TMZ var først ute med å melde om …

Les Mer

Spiral: From The Book of Saw

Spiral: From The Book of Saw er den kommende niende skrekkfilm fra filmserien SAW. Spiral er regissert av Darren Lynn Bousman, og skrevet av Josh …

Les Mer