Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Rammstein-sideprosjektet Lindemann er oppløst

Reklame

Rammsteins Till Lindemann og Hypocrisys Peter Tägtgren har kunngjort at de avslutter Lindemann-partnerskapet etter to album.

Lindemann har gått fra hverandre. Rammstein-sideprosjektet, oppkalt etter frontfigur Till Lindemann i samarbeid med den svenske produsenten og multiinstrumentalisten Peter Tägtgren, kunngjorde nyheten på Facebook.

Uttalelsen lyder: «Till Lindemann og Peter Tägtgren avslutter samarbeidet om» Lindemann «.

«Som Till Lindemann og Peter Tägtgren bekrefter i dag, har de to kunstnerne avsluttet samarbeidet om prosjektet» Lindemann «. Begge vil følge sine egne planer i fremtiden.

«Lindemann og Tägtgren jobber for tiden med en endelig fellesutgivelse, en live DVD av showet deres i Moskva 2020, som vil bli utgitt våren 2021.

«Till Lindemann vil være aktiv under navnet» Lindemann «i et nytt oppsett i fremtiden.»

Lindemann ga ut to album: 2015’s Skills In Pills, og 2019’s F & M.

Lindemann var et tysk/svensk industrial metal-band som var aktiv fra 2013 til 2020. Deres to album Skills In Pills og F & M kom inn på 9.plass og 20.plass på VG Lista Topp 40. Her får du tre sanger med Lindemann!

Kanskje du også liker

Vi anbefaler 20 serier som kommer på strømmetjenester og TV

Det skjer mye om dagen på strømmetjenester/TV der serier blir født, ser en ny vår og blir kansellert. Her er min anbefaling av 20 serier …

Les Mer

I dag er det 25 år siden MS Estonia forliset

I dag 28.september er det 25 år siden Estonia-forliset som er vår tids største forlis. Til sammenligning er Titanic fra 1912 det som er den …

Les Mer

The Doors – Morrison Hotel er 50 år i dag

I dag er det 50 år siden The Doors slapp sitt femte studioalbum, Morrison Hotel via Electra Records. Etter kritikken av musikkstilen på det foregående …

Les Mer