Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Reading FC har sparket Jose Gomes

Reading har sparket manager Jose Gomes etter ti måneder som manager. Royals har vunnet bare to av sine 11 Sky Bet Championship kamper så langt, og etterlater klubben i nedrykkssonen.

Reading Football Club kan bekrefte at José Manuel Martins Teixeira Gomes har forlatt sin stilling som manager. Gomes kom til klubben i slutten av desember 2018 som styrte klubben til sikker plass fra trusselen om nedrykk. Etter bare to seire i de første 11 seriekampene i 2019-20 har eieren, Mr Yongge Dai, imidlertid tatt den vanskelige beslutningen om å sparke Gomes og gjøre en endring for Reading.

Vi vil takke Jose inderlig for hans harde arbeid i løpet av hans periode som manager i Reading Football Club, og vi ønsker ham lykke til videre i hans fremtidige karriere.
Gomes kom tilReading i desember 2018 etter at portugiseren forlot den Primeira Liga-siden Rio Ave for å overta som ny manager.

49-åringen erstattet Scott Marshall som hadde jobben som midlertidig manager, som gikk inn etter at Paul Clement fikk sparken. Hans ankomst hjalp Royals med å unngå nedrykk, og endte til slutt forrige sesong på 20. plass, syv poeng unna nedrykket. I årets Sky Bet Championship har imidlertid vist seg å være en kamp om å overleve og klubben har bare vunnet to kamper så langt med to uavgjort, syv tap. Gomes periode som manager Reading var hans 13. lederrolle på 16 år!

Managere som er linket til den ledige stillingen på Madejski Stadium er disse:

Mark Bowen, Mark Hughes, Chris Hugton, Phil Parkinson, Daniel Stendel, Gareth Ainsworth, Roy Keane, Neil Harris, Gary Rowett, Joey Barton.

Reading FC var så sent som i Premier League i 2012/13 og siden har klubben fra Berkshire vært på nivå to i engelsk fotball. Det blir spennende å se hvilken manager klubben velger å ansette som sin nye manager de nærmeste dagene, så fort det kommer noe så får du det først her.

.

Kanskje du også liker

Ganxsta Ridd aka Paul Devoux fra Boo-Ya T.R.I.B.E. er død av et resultat til Covid-19

I dag kom den triste nyheten at Ganxsta Ridd aka Paul Devoux fra hip-hop-legendene BOO YAA TRIBE er død på grunn av Covid-19. Flere storheter …

Les Mer

Ny musikk mars – del 2, 2020

I siste del av ny musikk først som lovet skulle komme på siste dag i mars skal du få den store gleden til å se …

Les Mer

Norwich City er første klubb som rykker ned til Premier League

Norwich City ble den første klubben som rykker ned fra Premier League denne sesongen da Michail Antonio scoret alle fire målene for å lette West …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly