Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Roger Federer og kona Mirka gir millioner for å hjelpe sveitsere i nød

Reklame

Tennisstjernen Roger Federer og kona Mirka gir en million sveitserfranc (11,3 millioner kroner) for å hjelpe de mest sårbare sveitserne gjennom viruskrisen. På grunn av coronavirus-pandemien har Sveits innført forbud mot alle private og offentlige arrangementer og har stengt alle ikke-essensielle virksomheter til minst 19. april.

– Dette er utfordrende tider for alle, og vi må ikke la noen bli etterlatt. Mirka og jeg har bestemt oss for å donere en million sveitserfranc til de mest sårbare familiene i landet vårt, skriver Federer på Instagram.

38-åringen med 20 Grand Slam-titler på merittlista håper at andre vil følge opp.

– Vårt bidrag er bare starten. Vi oppfordrer andre til å slutte seg til initiativet og støtte familier som trenger det. Sammen kan vi komme gjennom krisen. Hold dere friske!

Forrige uke kunngjorde regjerende Wimbledon-mester Simona Halep på Facebook at hun ville donere penger for å betale for medisinsk utstyr i hjemlandet Romania. I fotball har Manchester City-manager Pep Guardiola gitt 1 million euro (920 000 pund) for å bekjempe utbruddet i Spania og Barcelona-spissen Lionel Messi har bidratt med samme beløp til sykehus i Barcelona og Argentina.

Juventus og Portugal-stjernen Cristiano Ronaldo og hans agent Jorge Mendes har gitt 1 million euro til tre intensivavdelinger for pasienter som lider av coronavirus ved sykehus i Lisboa og Porto.

De profesjonelle tennisturene er foreløpig utsatt til 7. juni, med Wimbledon som skal finne sted fra 29. juni til 12. juli.

Kanskje du også liker

Brukte dukker med sexreklame som tilskuere – nå beklager klubben

Den sørkoreanske hovedsradsklubben FC Seoul har havnet midt i en storm av kritikk etter at fotballen i landet nylig ble gjenopptatt etter coronapausen. Som et …

Les Mer

Mitch Harris Avklarer hans engasjement med NAPALM DEATH Album og fremover med sitt prosjekt Brave The Cold sammen med Dirk Verbeuren fra Megadeth

Napalm Death-gitaristen Mitch Harris, som har tatt permisjon fra bandet siden slutten av 2014 for å fokusere på familielivet, snakket med Rock Titan om hans …

Les Mer

Reading FC har sparket Jose Gomes

Reading har sparket manager Jose Gomes etter ti måneder som manager. Royals har vunnet bare to av sine 11 Sky Bet Championship kamper så langt, …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly