Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Rolando Aarons klar for Huddersfield Town

Huddersfield Town har i kveld fullført signeringen av Rolando Aarons fra Newcastle United. 25-åringen har skrevet under på en kontrakt som varer ut 2023,

Aarons slutter seg til Terriers på en kontrakt som løper til sommeren 2023 hvor klubben har muligheten til ytterligere et års forlengelse.

25-åringen ankommer John Smith’s Stadium etter en syv år lang periode med Newcastle United hvor han fikk erfaring fra å spille i Premier League, samt spilletid Hellas Verona i Serie A og en periode i tsjekkisk fotball gjennom lån i Slovan Liberec.

Huddersfield Towns leder for fotballoperasjoner Leigh Bromby kommenterte:

“Vi er alle glade for å fullføre signeringen av Rolando Aarons.

“Etter å ha blitt identifisert gjennom rekrutteringsprosessen vår, var det veldig tydelig fra de tidlige samtalene våre hvor fast bestemt han er på å starte karrieren. Det trekket i en spillers karakter er veldig viktig for oss, vi vil ha sultne spillere som har noe å bevise.

Avtalen ble åpenbart ikke ferdig så raskt som vi alle ønsket, men Rolando har vært i konstant kontakt siden sommervinduet og har fordypet seg i alt som har med Huddersfield Town å gjøre, inkludert vår spillestil.

«Han vil trenge litt tid for å bli fullstendig akklimatisert til Carlos krav og for å komme opp i fart uten å ha spilt konkurransedyktige kamper på en god stund, men han vil være et godt tillegg til troppen.»

Hovedtrener Carlos Corberán forklarte:

“Rolando er en kantspiller som kan spille på høyre og venstre side, noe som er noe veldig positivt for troppen; det er viktig å ha spillere som kan dekke et par posisjoner.

“Teknisk sett er han aggressiv i en mot én situasjon, han har god balanse og har også ferdighetene til å balansere motstanderne.

«Han kan også hjelpe laget til å forsvare seg noe som er veldig nødvendig og vil hjelpe hans raske tilpasning til troppen vår.»

Rolando Aarons (25) debuterte for Newcastle United i 2014 som fikk 22 kamper, 2 mål for klubben fra Nordøst England. Etter min mening er 25-åringen et tapt stort talent som kunne ha alt,  mye på grunn han var en stor snakkis i 2014 da han kom fra de unge rekker i barndomsklubben Bristol City.

Nå er karrieren i Newcastle over og nå går veien videre til West-Yorkshire, forhåpentligvis får unggutten en opptur i karrieren med dagens overgang til Huddersfield Town. Jeg unner han det som vil glede en supporter veldig!

Kanskje du også liker

The Stranglers keyboardist Dave Greenfield er død etter å ha fått coronaviruset

The Stranglers keyboardist Dave Greenfield er død i en alder av 71 år etter å ha testet positivt for COVID-19. Greenfield var kjent for sin …

Les Mer

Deep Purple er tilbake med nytt album Whoosh! og europaturné starter 31.mai

Deep Purple vil gi ut sitt nye album Whoosh! 12. juni. Legendene er tilbake med sitt 21. album, det markerer tredje gang de har jobbet …

Les Mer

Marco Silva sparket som manager i Everton FC

24 timer har gått etter det ydmykende 5 – 2 tapet mot rivalen Liverpool og det alle har ventet på skulle skje skjedde i kveld. …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly