Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Skuespilleren Sam Lioyd er død

Sam Lloyd skuespiller som er mest kjent for å spille advokat Ted Buckland på Scrubs, og også gjestet i flere populære serier som Seinfeld og Presidenten er død. Han var 56 år.

Lloyds agent bekreftet hans død til Deadline.

Skuespilleren fikk i fjor diagnosen en hjernesvulst, som senere ble avslørt for å være metastatisk lungekreft, som hadde spredd seg til leveren, ryggraden og kjevebenet. Diagnosen hans kom bare uker etter at kona Vanessa fødte sitt første barn.

Lloyd er utdannet ved Syracuse University, var nevø av Tilbake til Fremtiden-stjernen Christopher Lloyd, og faren hans, Sam Lloyd III, var også skuespiller. Han og onkelen hadde gjesteroller i serien Malcolm i midten, Sam Lloyd som boligadvokat og Christopher Lloyd som Hals far. De to gjestet også i Presidenten, og Lloyd dukket også opp i Desperate Housewives.

Lloyd dukket opp i mange roller i TV og film, men det var hans skildring av den svette advokaten Ted Buckland på Scrubs som han var mest kjent for. Han dukket opp i 95 episoder i løpet av løpet av ni sesonger på NBC og ABC. Hans siste opptreden på showet var sesong 9-episoden “Our Histories”, som så Ted forlate New Sacred Heart. Lloyd spilte igjen senere rollen på sesong 3-episode av Cougar Town. The a cappella-gruppen The Blanks, som Lloyd var medlem av dukket også opp i episoden, og skildret The Worthless Peons, barbershopkvartetten Sacred Heart. Gruppen gjorde også mange opptredener på Scrubs. I tillegg til å være en dyktig sanger, spilte Lloyd også bassgitaren i The Beatles tribute-gruppen The Butties.

Han fikk også en minneverdig vending i episoden «The Cigar Store Indian» av Seinfeld i 1993, og spilte en TV-besatt schlub som faller for Elaine og gjør en TV-guide eid av George’s far til en papirbukett for henne. I Presidenten gjestet han som en borger som får et møte med Sam for å diskutere bekymringene hans for UFO-er i sesong 1-episoden «The Crackpots and These Women.»

Scrubs serieskaper, Bill Lawrence husker Lloyd på Twitter: Tenker mye på Sam Lloyd i dag. (Ted). Virkelig en så snill, søt fyr. Han vil bli savnet av så mange.

Lloyds nyere TV-kreditter inkluderer Shameless, Marry Me, Dr. Ken, Modern Family, Alex Inc. og Happy Together. Hans siste TV-opptreden var i november med en gjesterolle på American Housewife.

Scrubs-stjernen Zach Braff hyllet også Lloyd på Twitter: Hvil i fred til en av de morsomste skuespillerne jeg noensinne har hatt gleden av å jobbe med. Sam Lloyd fikk meg til å slå opp og bryte karakter hver eneste gang vi gjorde en scene sammen. Han kunne ikke vært en snillere mann. Jeg vil alltid verne tiden jeg hadde med deg, Sammy.

Samuel R. Lloyd IV ble født 12.november, 1963 i Weston, Vermont, USA og døde 30-april, 2020 i Los Angeles, California, USA.  Skuespilleren var aktiv fra 1988 til 2019!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Ukens leder – Vi pynter til jul

Dette året har vært mildt sagt turbulent i de tusen hjem. Det rapporteres om heftig salg av utendørs julepynt og folk begynner rekordtidlig å pynte …

Les Mer

Ryan Reynolds og Rob McElhenney: Hollywood-stjerner skal overta Wrexham AFC

Hollywood-stjernene Ryan Reynolds og Rob McElhenney skal være de nye eierne av National League-klubben Wrexham. Wrexham Supporters Trust (WST) -medlemmer stemte overveldende for å støtte …

Les Mer

Marco Silva sparket som manager i Everton FC

24 timer har gått etter det ydmykende 5 – 2 tapet mot rivalen Liverpool og det alle har ventet på skulle skje skjedde i kveld. …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly